A split tényleg jó lenne, mert 10K feletti részvényeket nem nagyon mer az ember venni. Tudom, hogy hülyeség, de valamilyen oknál fogva engem ez visszatart. Egy nagyon nagy előnye, hogy likvid és biztos lehet az ember, hogy el tudja adni ha kell a pénz.
Akkor OTP! https://invst.ly/12esai Átrajzoltam (letisztítottam) a grafikont. Egyszerű a képlet. Két hónapja egy emelkedő csatornában mozog a zöld vastag trendvonal mindig megtartotta. Egyelőre ebben bízhatunk, de tartok tőle nem sokáig, mert szűkülnek a Bolli szalagok és lassan, lassan a halálkeresztnek is el kell jönnie. Persze egy jó jelentés és fundás hír átírhatja ezt. Jövőhéten kiderül megtartja e a trendvonal. Én jósolni nem szoktam és nem is tudok, ezért részemről kivárás van és figyelem az eseményeket. Egyelőre még más papírokban van a "sztori" inkább azoknál ügyeskedek.:)
Felejtős rv k Akko App Bif Cig Ezek értéktelenek. Nem is értem egy App, hogy kerülhet annyiba mind egy opus? Akko meg lufi üres cég a Bif meg pár budapesti pince. Cig meg mint sz összes sosem fizet.
Kisbüfik topikja