Szuper, köszi! Sajnálom, hogy lemaradtál, de ha App-ban vagy, az is nagyon jó! A koncepcióm bejönni látszik a BIF-fel, a mai nap tökéletesen beleillik. Nagyon szép lesz ez, figyeljétek, és ha úgy adódik, cselekedjetek!
https://invst.ly/128221 Megmondom őszintén ez managyon meglepett. Én lefelé vártam a 3 szög alsó szárára és nem is nagyon néztem, mert az APP-al és 4IG-vel voltam elfoglalva. Nem tudom mi történt, mert az én TA-m szerint ennek 420 környékére kellet volna menni, ott vártam is rá. Az RSI is afelé tendált, tehát nem értem mi történt. No mind1 sebaj nem olyan rossz ez csak fáj egy kicsit, hogy le(ki)maradtam. Úgy látszik a TA sem minden.:) Most már viszont gyerünk előre és mivel korábban lépett ki a 3 szögből nincs mese gyerünk előre. Következő állomás az 537környéki Fibo szint lehet, de ezek után én már csak csodálkozom és örülök ha 5-tel kezdődik majd holnaptól az árfolyam.
BIF szép volt ma, az elképzelésem egyre biztosabb, amit hónapokkal ezelőtt vettem észre a papírnál. A mai kereskedés (nem csak itt) elég beszédes volt szintén. Ha esetleg lesz időd, egy TA-t megnéznék tőled BIF-re. Köszi előre is!
Ok, legyen úgy. Komoly fenntartásaim vannak a magyar részvényekkel szemben az elsőbbségi részvények meg az éjfél előtti módosítók és adók kapcsán, de lehet ez csak az én paranoiám. Amcsi meg a kettős adóztatás miatt odafigyelendő, bár az értök most az nyugateurópai, görög, lengyel piacokat emlegetik.,,,
Termeszetesen nominal ertelemben. Bar az idokozi +-ok javitanak a helyzeten , de a real meg messze van. Ha most tartos lesz az emelkedes akkor viszont az is meglehet idovel.
Ok, de most ez nominál vagy reál nullának értendő? Nem piszkálásként, és nem is hoznám ide az állampapírt, tök más téma. Meg nema a zsebedben vájkálva.
Az a beker ar folyamatosan csokkent az evek alatt a higitassal. Es kozben voltak kisebb nyerok is. Igy talan mar hetfon nullan is leszek. N,ilvan nem egy allampapir, de nekem egynek ez is jo.
Én kibírtam. 2017-ben aránylag szép nyerővel 116x-on adtam és én barom rögtön vissza is vettem a felét. Na az volt a nagy hiba, mert azóta éveken keresztül hígítottam, egy-egy felrántásnál adtam, de vettem is vissza hiszen volt mit hígítani. Most még nem értem el az aktuális beker árat, de összességében már nullán vagyok. Most olyan helyzet van, hogy érdemes tartani és küzdeni a nullás beker ár eléréséért. Aztán hogy hogy alakul majd meglátjuk.
Hidd el, hogy H. is rajott mar, hogy mekkora f@szsag kihagyni ezeket az "alkalmi"tredeket melyekkel 1-2 nap alatt ossze lehet szedni egy eves allampapir hozamat aranylag kis kockazat mellett. Mert pl. tegnap a 276-on atkotott papiromat siman adhattam volna 319-ert. 3 ora alatt 43ft/rv kb 15% hozam. Es akkor ott volt a bif, telko, raba, stb. O akitol penzehesebb ember keves van csak ugy nezi ezt es hatszor beirja a kamatokat amik nem lesznek tobbek csak a hirdetmenyben leirtak. Lehet itt okoskodni a hozameses meg kamat le-fel-lel, de az eves kamat az eves kamat a diszkonton vett nevertek meg nevertek. Szoval megunta es most kvazi "visszavonul" a forumtol. No erre kivancsi leszek.
Olvasom, az összes otp meg az állampapiros dumákat. megvallom őszintén egyre siralmasabb a szinvonal. beszélnek elemeznek mantráznak a nyilvánvaló tényeknek ellentmondó hülye dumákat..Mert sajnos nyugodtan leirható : hülye dumák, mg ha oylan tudományosnak profinak hangzik is...Ezeket nem zavarja az a cseppnyi doolog hogy nem jönnek be , nem igazak..H. Úr szinte már betegesen nyomja ezt a hülye á llampapir dumát. Főleg akkor mikor már kezd lecsengeni. A sok kis kezdő meg epedve csüng ajkain:_)))Azok a csodás elemzések--szinte sosem jön be...De most komolyan tegnap az Appeninn emelkedett 24 százalékot..., előtte az opus ment telekom ment, bif erősödött mondjam még:?_)) ezeknek felesleges setétek minta negro..
Ket torles volt az allampapir topikban, mert H. nem birja olvasni az igazsagot. Nem irom ide mit irtam ott, de vigyazni emberek ujra jonnek a fulescseszek meg a chartok, mert H.visszater a parkettre.
Remegett a kezem, de vegul nem adtam bele, igy megmaradt az osszes. Mondjuk egy atkotesem volt, de jol sult el mert mar adomentesen ketyeg a virtualis nyero. Szoval szep volt App, csak igy tovabb.
Kisbüfik topikja