Annyira szűk a közkéz, hogy hamar ment az árfolyam erre a szintre, nem volt előtte csúcson az árfolyam. pl. Opus, App, Wabi, Aw és társai, nincs sok beragadt befektető.
Teljesen jogos, vissza is vehettem volna azóta. De benne voltam már nagy ralikban, amikor az ilyen eladások nagyon fájtak később, amikor elszáguldott mellettem az árfolyam. Erre rápróbálok, hátha bejön az elgondolásom a papírral kapcsolatban.
De nem csak a mai napra értettem, hanem az egész előző időszakra. Nem ez a dinamika szokott lenni speka felhúzásoknál. 250-ről indult, gondold el. Nem rábeszélni akarok senkit (téged nem is tudnálak:)), csak elgondolkodtató. És a BÉT-en ha nincs belső infód, csak elgondolkodással lehet rendesen keresni.
Nem értem. Pl a futurban megkért, hagytam is. Vmiert a Kbr féle csapatot nem szívlelheti. Lehet az Ottone ban vesztek össze? A kamu opus 1400 meg appeninn 2500 célárain jókat nevettem!
elolvasod a modertor indoklst a hzirend megsértése...elolvasod a hozzszólsait akkor kényes témkat feszegettt nem ide illő stílusban..hogy ki jelentette miert én sem tudom..ennyit tudtam én is kikövetkeztetni..
Kisbüfik topikja