https://invst.ly/11qp47 Ígértem a grafikont. Szóval egyelőre bivaly erős és szépen tartja magát. Benne lehet a 600 feletti 2,6-os Fibo szint (614) is. Jelöltem az említett korrekciós sávot az esetleges lépcsőkkel (565-540-520) az alján az 520-al, ami ha elesne nagy baj lenne, mert akkor már valószínű 4... lenne az árfolyam. De nem festem az ördögöt falra, igaz a hétvégi háborús események sok mindent befolyásolhatnak.
Tegnap egem a stop kivagott egy adaggal, mert feltem es beraktam stop limitre, mivel melo miatt nem tudtam figyelni. Sajnos megszivtam, mert pont leszurt es elkapott. Vegul is nyertem vele, de jobb lett volna nem csinalni semmit csak ulni a kezen. Ma ia szepen tartotta magat es stabilnak tunt.
En a legaljat 520-550 korol varom, mert az 520 egy eros tamasz. Pl. ma 582- n se tudtam venni szoval lehet csak 600 utan lesz korrekcio. Ha netan 529 ala menne akkor mar baj van. Hetvegen teszek be grafikont, persze pingvin nelkul csak ugy mukedvelokent.:))
Akkor ide írom (nem az állampapír topikba), mert itt én vagyok a topikgazda. Lehet károgni, hogy mi hogyan ment tönkre és mivel lehetett veszíteni és felemelni az állampapírt az egekbe, de a sok pozitívum mellett azt is oda kellene írni, hogy az állampapír hozamok csak a felét adják vissza az inflációból adódó tőke csökkenésnek. Azt mondani, hogy: "Forint is 15%os erosodesben euro/huf arfolyamban 450hez kepest." azt egyszerűen korlátoltságnak és butaságnak tartom. Ilyen és hasonló zagyvaságok nagyon félre tudják vezetni, azokat akik csak felületesen olvasnak bele és nem néznek a "sorok mögé".
Kisbüfik topikja