Szia!Leírnád ide is,hogy milyen üzleteket szeretnél nekünk ajánlani? Hátha nekünk is bejön.
Törölt felhasználó2017. 08. 06. 13:10
Előzmény:
törölt hozzászólás
Légy óvatos. Ne ugorjál bele semmibe rögtön. Ha megteszed,akkor írd le ide,h mit tervezel :)Azt is gondold át,hogy mit adsz el,és milyen áron. A Fotex pl évek óta emelkedőben van. Miért adnád el az emelkedés közben? Hátha magasabb is lesz. Ha mégis eladod,csak egy jó lehetőség miatt tedd. Elvileg tőzsdei szabály,hogy ha eladsz akkor előbb a nyereségeset add el először. Tudom a kiülés hosszú és nehézked,de miért találnál pont egy olyan üzletet,ami most visszahozza? Sztem kétszer gondold meg,h eladod.Én nem tenném. Csak akkor ha a veszteségem minimális lenne belőle,de egyelőre emelkedik,mégha most alacsonyabbról is.
"Én "kicsi vagyok", tehát kicsiben is "játszom". (lásd előzményeket és topik nyitást)"
Mínuszolóimat persze ez ne érdekelje, mert a szövegértelmezés nem kötelező !:D:D:D
üdv, ha tudnál adni egy mail címet, privátban írnék inkább, mert kérdéseim is lesznek, meg hosszabb lesz a mondandóm is..
Törölt felhasználó2017. 08. 06. 08:31
Előzmény:
törölt hozzászólás
egyébként konzumbol miért maradt ki ezt nem értem 1 évig ,nyomtuk ,hathorral és konzumossal,felfigyelhetett volna,sok alkalommal belehetett volna lépni,vagy opimusban is.ilyen lehetöség nem lesz már max akkor ha a csepel hitelt kap,esetleg még molnál a nyolcadolás után ,a többi már kuki
Kisbüfik topikja