dekódolom... aszonygya a fószer, hogy ez pont elég lesz kedves nejed mellimplantátumára, vannak most akciósak is... ja én pancser is vagy, ha kihagyod... inkább azt csináltasd meg...No comment !:D
azt kell megkeresni hol van a rossz iránynak kevés mozgástere és a múlt alapján hol lehet a teteje,vagyis mennyi tér lehet felfele... pár év türelmet megérhet egy biztosabb befektetés...
Törölt felhasználó2017. 07. 24. 10:53
Előzmény:
törölt hozzászólás
a nagy zuhék előtt se mondta senki előre,hogy az adott árak már túl magasak. az elemzők a csúcsokon is úgy adtak meg célárakat,ami az adott viszonyok közt volt érvényes. érdemes azt a nyesz pénzt is részletekben befektetni, talán hisz egy korrekcióban nem nagyon van olyna részvény,ami stabil marad. . én kockázatosnak látom a részvényt,és mindenképpen gondolnék arra,hogy ez bármikor megváltozhat a jelenlegi szentiment. osztalékrészvények jók lehetnek,ha akkor is fizetnek,ha zuhé van,gazdasági recesszióba fordul a környezet . A jelenlegi termékek közül melyek vannak a legjobban alulértékelve? az összeset fiygelembevéve,ami a jövőben esélyes,hogy fel fog futni? én most olajban játszadoznék,ha lenne pénzem. mindig egy részt harmad,negyed,ötöd,tized stb tennék a termékbe. ha felmegy 10%-20% ot akkor realizálnék,ha esne akkor rávennék,aztán már csak ülnék rajta jó sokáig.
Ez igaz, de a magyar adórendszer kiszámíthatósága miatt könnyen lehet, hogy nálunk sem sokáig lesz 15% az osztalék adója és akkor még fizetheti a már levont amcsi és a magyar osztalékadó közti különbözetet is. Mondjuk ebben nem vagyok biztos, hogy tényleg így van. Javítsatok ki ha tévednék!
Mivel NYESZ (nagyon hosszú futamidejű) és viszonylag kis összeg, ezért egy set and forget tipusú megközelítést javaslok. Keresni kell egy stabil, kiszámítható cash-t termelő céget, mint pl.AT&T, Verizon, Omega Healthcare, IBM, Cisco stb. és a megfelelő árszintet kivárva meg lehet venni, utána rácsukni az ajtót és elfelejteni. Amennyiben nem férsz hozzá a nemzetközi tőkepiacokhoz, úgy maradnak a hazai osztalékrészvények mint pl. Zwack, vagy Nyomda (?, de ezeket nem követem).Végső esetben alternatíva lehet a PMÁK.
Kisbüfik topikja