Kb Ja na de 10 emberes lőtt újból gólt szóval a bunda szag érződik? Mint az egész Bet- n előre komponalva azt akik a húsosfazék mellett állnak jol járnak a tobbinek meg marad a nézegetés beragadas! Majd jövőre az MNB újra héja lesz. Azt hiszem a jó szoci korszakban így hivtak!
Meglassuk és a buksz am is! Latom manyompi kammerol hogy a kgy n adja az arcát közben meg itt vakit és nyugidtan ül vette 2017 20 Ft egy millió db majd volt 189 ő meg vígan nézi dalolaszik 3 éve esik és áll a sok millió pénze!!😄
Semmilyen brigádom nincsen és te személyeskedsz időről időre. Ezt kértem, hogy fejezd be. Kevés, hogy nem szólsz hozzám, rólam sem írj és ne vádaskodj hamisan. Remélem világos. Sok sikert!
Az vagyok mentálisan disorder szóval ne irj nekem én neked nem írtam !!!! megirtam ami itt folyik hozzam ne szólj ne irj soha kerlek én nem keresem a rarsasagod nincs ra szükségem egy fillerem nem lesz belőle de nem is vagyok raszolurva!!! Coionokban es kint te és a brigadod sehol senkik vagytok ott nem lehet morzsa holnap mit merre!!! Köszi!!
mindenki próbálja meg a nézeteltéréseit rendezni a másikkal. ha folytatódik a feljelentgetés, kitiltunk mindenkit, aki képtelen a normális beszélgetésre. köszi a megértést.
Kisbüfik topikja