meg is tudom indokolni, miért gondolom, hogy holnap biztosan felfelé lesz : napon belül az opus 200 forintot esett, ez hatalmas korrekció napon belül a konzum 800 forintot esett, szintén hatalmas korrekció
beszorultam én is, 2950-es és 2850-es vétellel, a többit lejjebb vettem és azt felfelé el tudtam adni 2820-ig, aztán nap végén vettem 2628-on és 2605-ön, azokat tartom és persze a beszorultakat szerintem ez a fajta lerántás okoz akkora beszorulásokat, hogy nehéz elkerülni , de bízom benne, hogy "túl lett spilázva", bármit is jelent ez a szólás:)
egyébként épp nyugtatni próbáltam mindenkit, mert 1. a durva rántás felfelé korrekciót hoz 2. szerintem megvolt a korrekció, jó nagyra sikerült, holnap fel vissza
nem figyeltem, meddig ment fel tetőre, én 3400-3470 közt adtam, aztán betettem egy "jelzés-vételt" 3100-ra, és onnan már gép elé ültem :) egészen 2584-ig:)
mondjuk én a konzum-borítást nem értettem, miért ennyire agresszív, múlt héten 2500 volt, mára 2600 lett nap végén, azaz szinte mindent visszaadott --- még opust és app-ot értem, hogy lett bennük korrekció, hiszen hatalmasat meneteltek a konzum lóg ki a sorból, azzal bántak el legjobban ma szerintem az is igaz, hogy napon belül a konzum tudott csak talpraállni a minusz15%-ból, bár nem sokáig
Kisbüfik topikja