de tulajdonképpen ha belegondolsz, az a lehetőség, amit látsz real-time-ban, bőven megéri a havi díjat ---én mindenképp abból spekulálok , a nélkül "vak" lennék
nekem novemberben 1100 forintot vontak le a 10-es könyvért, ez biztos de lehet azért, mert kötési forgalomhoz is kapcsolódik? fogalmam sincs, de az biztos, hogy 10-es könyv nekem 1100 forint/hó
Ilyen valóban nem hangzott el. Virág Feri hosszan elemezte, hogy milyen feltételek esetén lehetne a Konzum 10000, az Opus 1000 Ft. Ezek a feltételek közel sincsenek meg. Ehhez még évek kellenek.
A karacsonyra 10k lesz konzum szoveg nem volt.... Legalabbis en nem hallottam. Azt igen, hogy hosszutavban gondolkodnak, terjeszkednek. Ez jo. Ami rossz reszveny higitas, kozkez noveles, elore futott arfolyam. Mert errol aztan szo volt
már régi vételeim is voltak benne, és tegnap is vettem, ma meg adták, mint a meszes lefelé, ez a mai napi kereskedésem Bif-ben, azért írtam be, hogy kedvet teremtsek a kereskedéséhez, mivel nagyon szellős a könyve , az is igaz, ma kivételes nap volt, hogy ennyire leadták lefelé
balentum, most ideírom a mai napi kereskedésem Bif-ben, amit a randomból írtam ki : 1170 vétel -1585 eladás /100 darab/ 1253, 1270 vétel --- 1499 eladás /100 darab/ 1300, 1327 vétel --- 1434 eladás /100 darab/ 1341 vétel --- 1448 eladás /50 darab/ összesen ez a trade 81650 forint, a jutalék ebből 2189 forint, nyereség : 79461 forint ezt azért írtam be, mert 350 darabbal is lehet szépen keresni, ha és amennyiben mozog egy papír , márpedig ma mozgott a Bif rendesen:)
Én is munka mellett csinálom, ráadásul alkalmazott vagyol, a tegnapi lejtmenet alatt pl. egy értekezleten ültem. Amikor tudok ránézek, de ez meg időnként, gyors, hirtelen döntéseket eredményez. A konzum elég rosszul nézett ki, hogy a tegnapihoz képest ezer forintot esett. Kevéske volt, van belőle, mert az aránylag kis tőkémből elég nagy részt foglal le. De majd próbálok visszamenni, eddig ugye délelőttönként mindig visszaesett. Csak ma az összes maradék pénzemből is csak 100 db ot tudtam volna venni, és nem akartam magam teljesen lenullázni, ha az Appba, Opusba beragadok.Nekem gond, hogy kicsi a tőkém, pedig már bővítettem, de nem szeretnék ész nélkül belemenni, elég szenvedélyes játékos is tudok lenni, úgyhogy kénytelen vagyok egyelőre így megvédeni magam magamtól.
Kisbüfik topikja