javaslom, legyen BD az új neve :) /büdös tömés/ mekkora mákom volt, hogy 714-730 közt eladtam mindent benne:) igaz, csak 3 napig voltam benne, úgy utálom már
Jajj kérem, engem nem zavar hogy hiszel benne. Megterni viszont nem én fogok ;) De nagyon jó lesz perek is meg minden. Irány a 3k. Onkorik mikor veszik újra? ;)
Nem olvasol Lölőhírlapot (VG) ? :)) Lenyilatkozta hogy vissza is tolja a leányba a zsetonját. Egyébként meg hogy lesz NER cég Petykó alatt ha nem adnak el a régiek? Lásd Konzum, Appennin, lásd SET (bár ott nem nevezném NER-nek a szélhámosokat, de Oszkót sem :) ), lásd Ott1, lásd Futur ... mindenhol kellett a váltás a pörgéshez.
ide is beírom, amit ma ott1-be írtam: "a könyv alapú kereskedés nem TAa lényege, hogy akkor kell akcióba lépni, amikor "lenyugszik" valahova a kereskedés, és jól látszik, hol érdemes venni-adni ebben
egy kivétel van, ha előző nap nagy a várakozás, akkor érdemes
elpattintani reggel a "bolondok órájában", amit előző nap vettél ez meg is történt, aztán vártam utána
már az érvényes, amit írtam, ma is szépen lehetett venni 248-tól
244-ig, kicsit várni és pattogtatni kifelé a vételeket 1000-2000
darabjával megjegyzem , mivel könyv alapú kereskedésről van szó, sokkal lejjebb is álltam vételeken, egészen 235-ig de nem lett rá szükség, 244.5-től szépen megvették 254.5-ig, amit adtam
most egyetlen beszorulós papírom van, amiben nem vagyok hajlandó alávenni, és az az opus ha nem megy el 469-ig, ahol vettem, akkor ott rohad el, ahol van:)
Kisbüfik nyílt topicja - itt mindenki mindenről IS írhat :)