dehogy adtam túl, 245.5-ön vettem vissza folyt. köv. benne még nem extrán túlvett , hír is lett benne, várom, hogy 290-ig elhúzzák ha nem azonnal, de egy-két héten belül
igen, ott1-ben lett a legtöbb nyereség, a sok ide -oda kötögetéstől egész nap 244.5-től kaptam 248.5-ig, és azokat árulgattam bőszen 252-254.5 közt:) /16K/
2K-m maradt holnapra est-ből 128-ról, ha azzal beszorulok holnap, megérdemlem:) viszont nem fog fájni, mert csak 2K a vicces: a richter még lejjebb zárt, bruhaha
pontosan:) de azért "szépítettem, kaptam 5K-t 128-on és adtam belőle 3K-t 133-on --dafke ! :) viszont ma ott1 lett a leghatalmasabb nyereség:) futur sem lett rossz, de ott1 ma nagyon jól sikerült:) nem bírom már nézni, vettem richtert 5015-ön ---- azt a remegő kocsonyáját neki!!
most az van hogy estböl futurba és ottba mennek lassan,est meg lehet megáll bár 180 ig elmehet bár nem hiszem,hát nordot is meghuzhatnák egy nagyobbat elég vérszegény bár a 40 et ott is támasztják valamiért,futur majd kimegy
véletlenül futurba ment, ide akartam írni: első nagy "veszteségem" est: tegnapi 104-es 4500 darabom kiküldtem
115-117 között, a nyereség nem lett rossz, de kb.45 ezer forintot már
otthagytam:)futur-ban eddig 105-107-en tudtam eladni, és most " meghalt" az, míg az est szárnyal hát...... :) ott1-ben kötögetek ide-oda
Kisbüfik nyílt topicja - itt mindenki mindenről IS írhat :)