Igen a jegyzők által elado pakkok mar múlt héten is látszottak 225 ezer db os.Azt mondjuk délután kikaptak gyorsan .Ma is volt bent pár nagyobb pakk 157 ezer meg zaroban is volt egy 122 ezres és lejjebb is állt ,de úgy láttam finoman csinálta nem borított be és péntekhez képest emelkedtek 102.6 ig bar nem tartotta meg.De a záró fentebb lett mint a pénteki.
köszönöm, de hiszem, hogy Aida egy vérprofi, aki megtévesztésül ír néha furcsákat, viszont összeszámoltam, tízből nyolc esetben beírja szerényen: "ugye megmondtam" ami azt jelenti, megnyerte a csatáját
Köszönet válaszért! Attól, hogy nem írogatok feleslegesen, mindig akadnak olyanok, veled együtt, akikkel egyezik a meggyőződésem a tőzsdéről és a részvényekről.
Futur: hát nekem azért veszélyt jelez a tarkómban az ösztön, de veszegetem. Itt most ugye az a probléma vet árnyékot a projektre, hogy a 80Ft alatt jegyezni kívánó rv-esek megpróbálkoznak-e a parasztshort hadművelettel. Volt már ilyen a történelem folyamán. Ott1ben is ez volt és nem csak hogy visszament a jegyzési árra, hanem masszívan alá öntötték. A futurban kevesebb a papír, de a charton látható kvázi egyenlő oldalú 3szögből több irány van. Ha a jegyzők elkezdik adni a pakkjaik egy részét, hogy olcsóbban visszakapják a jegyzés által, akkor az irány lefelé lesz. Ez csak jó annak, aki még venni szeretne. :)
uhh, zsoltee, hirtelen, ahogy megnyitottam a rajzot, egy térdre rogyott döglődő kígyóra emlékeztet, ami utolsó vérhörgésre tátja a száját, a fenekén meg az emésztetlen zsírdisznó tornyosul:) bocs az asszociációért:)
Kisbüfik nyílt topicja - itt mindenki mindenről IS írhat :)