azóta van így, hogy volt az a kb fél évvel ezelőtti leállás, szarakodás itt a fórumon, ha emlékszel. Akkor sokaknál megváltozott ez az értékelés, és ahogy figyeltem, az újaknak automatikusan 4-es a tapasztalata. Ezt nem rakták rendbe azóta se. Inkább törölnék ezt az értékelést vsz.
Na erről van szó. Akkor hogy lehet az, hogy pár hónapos nick töredéke hozzászólással jóval magasabb rangban van mint egy több éves 10x hsz-szel. Aúgy sincs semmi értelme, de így mèg kevesebb
A háromféle rang: tapasztalati, aktivitási, népszerűségi. Ezek a fórumozókat egy ötfokozatú skálán értékelik.
A tapasztalati rang a hozzászólások számát és a regisztráció idejét veszi figyelembe. Az aktivitási rang a hozzászólások sűrűségét vizsgálja egy adott időszak alatt. A népszerűségi rang a hozzászólások felhasználói értékelése, illetve a moderációs események alapján készül.
100-as felbontásban összeszámoltam az avataros kommentjeidet... az lenne a legjobb, ha volna most energiád 20 db kommentet írni, mondjuk 1-20 sorszámot írva... az még nem lenne zavaró a fórumtársaknak a folytonosság tekintetében... ekkor váltás kell, hogy bekövetkezzen az avatar sorrendben ...
már évekkel ezelőtt ezt megfigyeltem, hogy lassan reagálja le a rendszer az aktivitást. Viszont amit igazán sose értettem meg. A tapasztalati rang mi a tökömtől függ? Vannak akik évek óta nyomják és 1-2, múltkor láttam 1 hónapos nicket 4-es tapasztalattal. Ez így hogy?
Kisbüfik nyílt topicja - itt mindenki mindenről IS írhat :)