persze, hogy figyelek a sors iróniája, hogy tegnap adtam az utolsó 1000 darabom 208.5-ös vételt 213-on:) ma viszont kapkodtam 236-241 közt vissza:) igaz, azokat is adtam, és mivel nagyobb tétel volt, jól adtam de kaptam is vissza holnapra ennyit jelent, hogy végre igazi hír lett benne futurra is figyelek, az is indulgat, még est-ben is lett egy jó vételem ma:) megindult a '100" -as papírok ralija szerintem:)
ma biza Ottó nap volt :) láttam a kitörést, holnap folytatódik, van itt neki munka is, bevétel is, csak ez a "titoktartási kötelezettsége" ez sokat akadályoz a további hírverésben. de ebből legalább sejthető, hogy honvédségi, nato-s... a megrendelő, az biza komoly, tartós, nagy pénz. főleg ha belföldi a megrendelő. holnap is figyelj az Ottira , ne csak a futurra :))))
Aida, olvasom, hogy 400 a célára hát, meglehet, de biztosan nem azonnal én annak is örülnék, ha holnap 290-ig elmenne gondolom, torony2 is, ha nem látta napközben a szép kitörést végre:) tényleg kellett a hír ennek a papírnak, különben sosem mozdul el a 200-220-ról est-et kaptam 104.8-on, de nem figyeltem rá, mert lekötött a futur és az ott1-, majd holnap adom futur is szépen elkezdett mozgolódni, tudtam belőle ma is venni 99.7-en /elsőként álltam be oda/ és 100.6-on, 100.2-n, 101.2-n hosszú idő óta először megint kaptam kpack-ot, bár a 20000-es futamból kimaradtam, mert 17400-on adtam anno, de ma sikerült alacsonyabban visszagyűjteni egy keveset. na, elégedett vagyok a mai futur-ott1--est mozgolódásokkal:) de annak ellenére, hogy a futur a nagy favoritom, ma az ott1-ben sikerült a legfényesebben a nyereség
nem gondolom, hogy te vagy "aranyapa", aki szórja ránk és mi nyerünk a papírral bármeddig szórja aranyapa, veszem mert ilyen hatalmas nyerőket nem lehet kihagyni és mondhatni, majdnem "biztos" nyerőket hihetetlen, hogy nem adja fel a "fütyi", minden nap próbál rontani és minden nap kudarc neki , nekünk pedig félelmetes nyerő, akik vesszük tőle:) és persze adjuk is helyette:)
88-on mostanában nem kaptam, de 93.7-en igen, amit adtam 101-en:) na meg lefelé állok be sok szintre és felfelé is eladásban :) egy kánaán mostanában a papír /köszönhető "aranyapának" , aki mindig ad/
Kisbüfik nyílt topicja - itt mindenki mindenről IS írhat :)