irtam 100 ig mehet elsö körben kb aztán felpattanás 130 ra,és utána csorgás nyáron 70ft ig kb ,talán 73 rés betöltés .nyáron pihi aztán september oktobertöl gondolom ujra rali talán lesz hir is
EST az más megedződik az ember. ......, ugye mert nem használtam ki a hullámokat sem, de ügye utólag okosabb az ember. Még az EHEP-et is sikerül tartanom. Általában akkor adok ha idegesíteni kezd a rv, onnantól nem szokott érdekelni mennyi az árfolyam:)
hatalmas gratula neked !!! 88-ról tartani, eszméletlen én a tegnapi 128-ast alig bírtam tartani 153.4-ig és 154.6-ig, de megérte viszont neked szerintem sokkal jobban megérte, főleg, hogy 95-ről is van :) hajrá kapasvan:)))
a 153.4-es és a 154.6-os eladásom után csúnyán beszorultam 140-ről est-ben alábecsültem az eladót, öntött még tovább futur: 99.5-ös vételem ma kiment 104.6-on ott1: nap elején még vidámkodtam, 249-250-251-en mentek ki eladásaim, 138-on álltam visszavételen,kaptam, nem lett jó richter: berogyott 5000 alá, teendő nincs vele , csak várni
ja és nem egyszer én inditottam ralit és vittem pár millioval ,aztán ugrottak és mindenki azt hitte hir lesz és nem volt semmi csak rali,és mentek a hülye szövegek mindenki etette a másikat.
Kisbüfik nyílt topicja - itt mindenki mindenről IS írhat :)