gratulálok neked, én először egy tétellel 597-re álltam, akkora lendülettel ment, aztán visszahoztam 567-es eladásra , sajnos nem támadta meg a 600-at ...
Jó volt ma igen. kaptam nyitóban, meg 470-nél is, aztán adtam 570-nél. de nekem csak 900 db volt összesen. nem volt sok időm ma ezzel foglalkozni, majd holnap :)
hááááát, ma egy hatalmas buli nap lett set-ben:) másban ma nem is kötöttem, csak richtert adtam 5110-en set: 499, 481-es vételek után egyszerűen nem tudtam elcsípni lejjebb, olyan gyorsan esett-kelt /senki ne merészelje mondani, hogy aljon vettem, mert nem/ aztán első kör: 520-524 közt adtam, visszakaptam 516-on erre kicsit ráültem, és 564-en adtam /nem csúcson:), de ez is nagyon jólesett/ aztán visszakaptam 550 és 541-en , ezeket 667-en adtam aztán megint visszakaptam 541-en, ezt a tételt ma nem tudtam adni, a nyakamon maradt, aztán vettem 623-on és azt adtam záróban 636-on még mondja valaki, hogy nem jó a set! Isteni !!! :)
egyébként én nem nézek semmiféle elemzést, csak könyv és pszichikai megérzés alapján állok be valahova venni 82-es vétel nem volt jó /látszólag/ 81-es sem /látszólag/ 81 alatt rengeteg vevő áll be, ezért megkockáztattam a 80.6-os vételt is az lett a mai alj nem tudtam, álltam lejjebb is vételen az merészség volt, hogy a 84.6-os és 84.3-as eladás után visszaálltam 82.5-re venni és kaptam 84-es zárás kicsit nekem felfelé mutat de holnap kiderül, mennyire
ment 80 alá, tehát 76 lehet az újabb tűréshatár de valamiért azt gondolom, most nem megy le addig talán mert van/lesz magasabban is vevő ma a 80-as szintet fillérenként támasztották 20-30K-val ami persze nem azt jelenti, hogy holnap is fogják
84.3-as eladásom után kaptam vissza 82.5-ön, tehát fogalmam sincs, mi lesz holnap, de egy adag visszavétel már megtörtént biztonságos? mi biztonságos itt? a richter sem az hogy lennének a kispapírok
Igen, hogy hanyadik körben rántja fel BCS a pappert, és tömi ki a kisbüfiket megint... De hát itt a nyár, neki is menni kell vmiből nyaralni, és egy ilyen nagy kaliber nem mehet a Balatonra. :D
Kisbüfik nyílt topicja - itt mindenki mindenről IS írhat :)