tény, hogy nagy csalódás legalábbis a mai napra megerősítve a tegnapi leőrjöngést abban bízom, lesznek olyanok, akik majd nem hagyják magára a papírt, ha most úgy is néz ki ......
persze tegnapra nem lehet panaszom, 481-es vételtől 567-ig ki tudtam használni a nagy volatilitást az, hogy ma aljon zárt, nem engem minősít, aki nagyon kicsi "tulaj" vagyok benne tudomásul kell venni, magára hagyták a papírt
várni egy évet ----hát majd meglátom nem túl sürgős eladni ezt a pár ezer darabot lehet lejjebb is kergetőzni benne de ezek a kergetőzések nem a papírnak tesznek jót és nem is nagytulajainak, akik úgy tűnik, pocsékul cserben hagyták a papírt inkább nem panaszkodom, 5000 darab nem a világ
vagy várni egy évet..........amúgy igazad van mindent adni kell amikor tud az ember :((( olyan szépen lebombázták viszonylag kis db számmal, h csak na .......
esik el itt minden set-ben nekem van 5000 darabom 610-770 közöttről, arra keresztet lehet vetni /legfeljebb/ a szomorú az szerintem, hogy úgy tűnik, minden nagybüfi , aki eddig dumálta fel a papírt, nem támaszt, hagyja magára hát... van ilyen "kis 4ig" --ez a múlt
ma "vak" voltam, azaz nem voltam gépnél est: betettem vételt 80-ra, teljesült betettem eladást 87-re, teljesült de már látom, valaki lerántotta, azért volt a furcsa időrend set: hát, na, ja --- no comment ott is volt betéve eladásom, esélye sem volt, hogy teljesüljön
Ebben is igazat adok es hogy vkik ezt elore lekerskedhettek Grat es sok sikert a koltozeshez az uj lakáshoz!! 940 hat nagyon messze lett, érdemes lesz lehet realizalgatni mikor lenne benne ujabb felfele De mar lassan nem tudok hinni hivo maradni!! Est -ben tobb kraftot érzek osszre!!
megint azt írom, hogy fogalmam sincs, mi lesz holnap, majd a könyv segít --- talán 541-es tételem szorul egyelőre ha minden igaz, és a réstöltés megvolt, akkor már nem illene 500 alá mennie de rákészülök, hogy mégis, ma nap végén elég sok eladó lett 520 körül mégis azt mondom, félelmetesen jó volt ma a set, annak ellenére, hogy alapvetően eléggé borzalom, hogy ma 450 is volt....
Kisbüfik nyílt topicja - itt mindenki mindenről IS írhat :)