már azért sem értem a set-et, mert pár napja megvették 699-ig, ott ált 700-on talán 1600 darab. 705-ön 200 darab és 710-en talán 1700 darab eladó nem vették meg 710-ig, pedig ott aztán akkor tényleg nem volt ellenállás most adják 608-on ravasz:)
nekem lentről már nincs set-em, csak napi kereskedésből van nyereségem belőle, miután 625-ön kaptam, szinte azonnal lerántották 608-ig, azt hittem, ebbe a vételbe is beszorulok, de kiment 640-en értetlenül állok a mozgása előtt egyik nap 641-en alig lehet kapni, másik nap 640-en alig lehet adni tényleg nem értem el akarják pazarolni a szép lehetőség látszatát is?
setben mit vársz? érdekes ma gondolkodtam el a mozgását látván h amit lehet adni kellene, nekem még lentről is van, napok óta 616-on álltam persze én is kaptam
est: kezdődik megint a pokol, de résen voltam, eladtam, amit lehetett pluszban reggel, de megint korán kezdtem a vételt, 93-on, aztán kaptam 91-en, 90.3-on és 88.3-on a lentiek kimentek a 93-as vétel maradt beszorulás: 110, 107, 93-ról set: a kis szívügyem, azt hittem, ravasz vagyok, kaptam 625-ön, utána lebombázták 608-ig, záróban elment a 625-ös 640-en más ma nem történt az est kezd nagyon "őrült" lenni ennyi a mai tapasztalatom
el kell telnie két-három hónapnak, hogy meglássam, hogyan tudom kezelni a valóban nagy pénzt most csak annyit teszek, hogy minden este komolyabban kiértékelem a lépéseim a cél: zeller csíp és örül:)
persze, hogy nem nálam az a lényeg, hogy általában sosem úgy kelek fel, hogy biztosan tudom, mit fogok csinálni lesem az alkalmakat, figyelem a lehetőségeket, lépek, cselekszem " a tett halála az okoskodás"
hát nagy lépés,én nem lépném meg az biztos, én viszont azon gondolkodom, hogy az ország más szegletében venni nagyobb lakást ugyanolyan életminőség biztosításával. Bpen mindez lehetetlen már, múltkor néztem egy lakást 3 szoba amiben a 2 szoba ablaka egy erkélyajtó volt, 74 Milla Egyébként kertes ház a cél? Re: a zellercsipsz is nagyon finom:))))
előre nem tudok tervezni, hogy mennyit keresek a nap vége a biztos, amikor a nyerő a számlán van mivel napi tréder vagyok, sok kötéssel, teljesen felesleges előre meghatározni célokat de "rajta vagyok", hogy sok legyen a nyerő:)
gyerekek, mit összeaggódtok a kereskedésem miatt:) szerintem is kicsit változni fog a kereskedésem, mivel tényleg nagy pénzt fogok mozgatni, erre volt eddig a 8 milliós próba, amivel több, mint 13 %ot kerestem egy hónap alatt, tehát úgy tűnik, fogom tudni menedzselni a nagyobb tétel kezelését is. eddig is tudtam kezelni a nagyobb nyerőket, ezután sem fog elszállni az agyam a mai est kereskedés szép példa rá, hogy óvatos duhaj vagyok 95-ös beszorulást adtam 104-106 közt, visszavettem 97-94 közt, adtam egy részt 101-en, a többi maradt, mert nem volt időm ma tovább kereskedni, pakolok, selejtezek a lakásban " a piaci légy", aki bekaszál átlagosan napi 49 ezer forintot, várhatóan nagyobb nagyságrendet vesz célba az volt a vicces, amikor 76 forintnál megjelent egy huhogó, és "jóindulatúan" figyelmeztetett, mekkora beszorulásaim lesznek még mintha ma jöttem volna le a falvédőről hát..... maradt beszorulásom est-ben: 107-ről és 110-ről a többit /eddig/ jól adtam
Kisbüfik nyílt topicja - itt mindenki mindenről IS írhat :)