amikor 23000-nél tartott, az adott nekem "szimatot" és akkor álltam be 23600-ra adni ritka napok egyike, hogy 600-800 forintnál többet lehet benne nyerni
Ilyenkor te reggel már beállsz 23600ra eladni? Mert nem sok minden utalt arra, hogy emelkedni fog, és csak a 3-4 nagyobb piaci vétel volt, ami felrántotta oda, aki bent állt, azét vitték el...
ami kezdte ma mozgatni a fantáziám: 1 . autowallis újra 117.5-ön, azaz mélypont közelében 2. waberer 1100 ezek már kezdenek csábító árak lenni, csak nehogy az legyen, hogy 1100-as waberert majd 850-ért kelljen árulni:)
na a hétfői csak ötletekből mi valósult meg: 9 óra 16-kor kaptam est-et 90.5ön, ez 10 óra 02-kor kiment 92.4-en aztán visszaálltam venni 88.1-re, kaptam 87.1-en is kaptam ----- ezeket adni nem tudtam/ nem akartam érdekes, amit ma vártam, hogy megindul, a futur: átálltam 79.9-es eladásról 80.9-re, hát persze, hogy csak 80.8-ig ment ami meglepett és nagyon jó volt ma, az akko: múlt heti 21800-as vételem kiment 23600-on és nap végén visszakaptam 22000-en, úgy, hogy 22200-on álltam vételen set-et kaptam 603-on, adni nem tudtam/nem akartam richter, az örök lúzer, persze, hogy nem ment sehova ---szokásos totojgás
na hoppá hoppá, richter vétel valószínű bejön eladásra est: küzdik lefelé, ott leszek akko: na ez igazán izgalmas lesz , 20 ezer a minimum, amit gondolok, hogy megnézi, köszönhetően a csorbult tőrösnek , aki igazán egy lúzerfajta, jövőkép nélküli pénzéhes szerzet/ke/ van még ötletem néhány kispapírra, inkább nem nyilatkozom, csak veszem őket
ma richter: "király álmomban, sehogysem az ébren" est: " s hogy színre és illatra egy nem lehetsz, azért van, mert elközönségesedsz" akko: "csorbul rossz kézben a legélesebb tőr" /válogatás régi megtalált cetlikből/
fogalmam sincs már én ma próbáltam venni 621-en nap végén, mert csak 650-ről van legalacsonyabban, egy birka megdobott 1 darabbal:) remélem, olyan "sikeres" mindenben, mint a kereskedése az 1 darabos adással azt most ide nem írom be, mit kívántam neki, de össze fog jönni, mert vudus vagyok:)
végre egy igazán jó nap richterben de igazán:) eszemet nem tudom, mikor sikerült másnap szép nyereséggel adni:) tegnapi 5060-as kiment 5175-ön és visszakaptam 5105-ön est-et kaptam 91.1-en és 90.5-ön, kiment 92.9-en és 93.4-en
végre egy igazán jó nap est-ben de igazán ahhoz képest, hogy délelőtt 89.1 en és 88.1-en és 87.1-en is kaptam, 94-tól 96.6-ig tudtam adni futurt kaptam 77 alatt richtert vettem 5060-on set ma nem volt, de láttam, 600-ig lerántották
előbb-utóbb kitanulom a mozgásokat, elég hamar rájövök, mi a szándék a könyv alapján például megint est: 93-on vettem egy adagot, gondoltam, a 107-hez képest elég mély visszavétel hát nem mentem lefelé vételekkel, 91, 90.3, 88.3 na onnan el lehetett kapni egy kis felfelét ezeket el is tudtam adni elképesztő, mi folyik ott
Kisbüfik nyílt topicja - itt mindenki mindenről IS írhat :)