est-ről eszembe jutott valami, amire még senki sem gondolt illetve nem láttam találgatás tárgyaként ezt végiggondolom a hétvégén és tudom, honnan lehet info-t szerezni
tegnapi futur-set száguldásból mára a futur maradt meg, szépen vitte a lendület, futur szokás szerint visszabuggyant, 80.3-on kaptam nap végén opust tegnap jól tettem, hogy eladtam, ma visszakaptam alacsonyabban egy kis elmélkedés: azzal kapcsolatban, hogy minap HoStrucc kérdezte, mennyivel nyomom set-ben hát tegnap többet adtam, mint ma, de vettem is 530-on tegnap, azt sikerült ma adni 615-ön nem teljesen szóval nem sok darabbal indultam ma, összesen 860 darabot tettem be eladásra több szinten aztán a 615 -ös eladás után visszaálltam venni 591-re, az kiment 602-n, aztán kaptam 588-on, az kiment 599-en, és nap végén kaptam 581-en, az nem ment ki a sok kicsi sokra megy és az is , hogy sikeres eladás után alacsonyabban vissza tudom venni szép kis nyereséget sikerült elérni ma set-ben örülök
ma messze a legjobb volt a set eddig:) kicsit korán kezdtem adni, 578-on, de aztán kiment 597-en is egy adag és 615-ön eddig 150 darab, 40 darabomat onnan nem vitték el.....
jósláspróbálkozás holnapra: richter tovább fel, hogy pukkadjanak meg, akik eladták set-futur páros: remélem, még tart egy kis kraft bennük, ha ma ennyire meghúzták őket est: nagyon lemaradós, de sokan vannak benne, akik ezt nem csípik akko: fogalmam sincs, mi lesz benne, beálltam eladásra opus:kicsit idegesít, de nem nagyon a mai minuszos eladásom az amcsik eléggé megnyugtatóan törnek az égbe, nagy lefelére nem számítok
hát, végre egy igazi "tökös" nap futur-ban és set-ben richter 5105-ös régi vételem megtartottam, így osztalék is jár rá, és ma már pluszban végzett, remélem, most megy el 5500-ig.... ma kifogytam az akko 23400-as csomagjából, de kaptam vissza egy adagot 24400-on és hát.... csináltam a mai nap örömére egy kis minuszt: 435-ön eladtam a 439-es opust nem bízom a papírban, de lehet, rosszul tettem, majd kiderül...
egy megjegyzés est-hez: napok óta elég feltünő, hogy felhúzzák kb. 87-ig, majd leverik 80 közelébe érdemes ezt a mozgást kihasználni , sokat hoz a "konyhára" másik megjegyzés: akko-ban nap elején érdemes venni, aztán felhúzzák , aztán azt is döntögetik ---- bár azt ma már nem --- de talán holnap .... opus: ma nagy volt a happy benne, bárcsak kiszabadulnék a 439-es vételből belőle de nem szabad nagyon reménykedni benne, érdemes minden nagyobb nyerőt eltenni
Vagyok, csak ritkán. Nincs sok időm, azt meg hasznosabban töltöm. Kereskedésre sincs annyi, mint korábban, est set tartom és ha beérik leszüretelem. Sok nyerőt mindenkinek!
érdemes még kockáztatni bár a néni nyaral, sosem lankad:) 23400-as tegnapi akko vétel ma kiment 25400-on /még van/ 403-as opus vétel ma kiment 427-en / már nincs, csak 439-ről/ 81-es est vétel ma kiment 85-86.7 közt, visszakaptam 80.6-on
Kisbüfik nyílt topicja - itt mindenki mindenről IS írhat :)