Minden jó, ha a vége jó. Csak minek hozzák a frászt az emberre. A rokonságomban is járt így valaki. Más. Tisztelt Éva, ha kérdezhetem mit gondol a 4IG-ról?
nagy harcok voltak ma est-ben, amikor kaptam 91.2-n és beállt 91.8-ra egy nagy eladó, azt gondoltam, püff neki, vége, végül 15 óra 57-kor tudtam adni 95-ön, aztán kaptam vissza 92.2-n és el tudtam adni záróban 94-en mi lesz ott holnap? szerintem semmi a 95-ös vételem nem adtam, szorulok továbbra is, lejjebbről jó volt a mai nap
off: ezt a cirkuszt meg lehetett volna előzni, ha a UPC benyögi, hogy elkezdtek egy spektre projectet, szegény szerelő mondta, hogy állandóan rablónak nézik:) mondtam, én is azt gondoltam először az egész a hülye upc hibája on persze, hogy richterben nem volt kötésem, sem vétel, sem eladás, mert totojog est-ben, futurban, opusban kötöttem, est-ben kétszer vettem és adtam, futurban egyszer vettem és adtam, opusban adtam, aztán vettem sovány nap, de nem baj, minden nyerőnek örülök
holnapra egyetlen meglátásom és biztos kereskedésem richter lesz ha lefelé megy, azért, ha felfelé, azért est: kezd idegesíteni, hogy 95-ről is már szorulok
Kisbüfik nyílt topicja - itt mindenki mindenről IS írhat :)