jó, hol kell aláírni? :) Amúgy van céláram SETben, 1 éven belül 2000Ft. A folyamatok erre engednek következtetni. Ha ilyen magas árakon emelnek tőkét, nem emelkedik a részvény szám jelentősen egy-egy apportnál.
komolyabban válaszolva a kérdésedre: most majdnem minden kispapírt érdemes még venni, nem robbant még fel egyik sem én ma 5 kispapírt vettem, igaz, adni csak akko-ban volt érdemes de szerintem ilyenkor érdemes még venni, a blue-k zöme még csúcstámadás előtt, a kicsik is majd lekövetik ---- már amelyik, de ilyenkor én sokfélét veszek
est a szokásos fekete ló mint tegnap a várkert bazárban a gólyalábas előadás:) a fekete ló összerogyott a végén, de először nagyon félelmetes volt:) /a nap és a hold elrablása című fergeteges őrület volt/
gelato néven futott sokáig a belvárosban, még ma is ott az üzlet egy sarkon akkor a molnár utcában laktam ---a váci utcával párhuzamos--- és vittem a dobozokat, kérek bele 20 gombócot:) --- nem egyedül ettem meg:)
ebben a kettőben én is érdekelt vagyok alaposan más, off: vettem egy doboz schöller fagyit, pisztáciás-fehér csokis, senkinek nem ajánlom:) borzalmas életem legjobb pisztácia fagyiját szentendrén ettem egy cukrászdában évekig
Kisbüfik nyílt topicja - itt mindenki mindenről IS írhat :)