A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
Sziasztok,KBC-nél (vagy bármilyen brókercégnél) hogyan szoktátok kezelni a devizaváltást? Van lehetőség pl. forint számláról transferwise-on keresztül beutalni dollárt vagy nem érdemes vele vesződni és marad a KBC-n belüli váltás? A vonatkozó kondíció szerint: - A devizaváltás időpontja 9 és 19 óra közé esik: +/- 1% a vételi és az eladási árfolyam távolsága a középárfolyamhoz képest. - ha a fenti nem teljesül vagy zárva van a forrás/cél devizához kapcsolódó tőzsde: +/- 3% a vételi és az eladási árfolyam távolsága a középárfolyamhoz képest. Köszi előre is!
Hello! Telefonos ügyfélszolgálaon kérheted a transzfert az új brókered és értékpapír számlád adatainak megadásával. Magát a transzfert a KBC bonyolítja. 5.000 HUF részvényenként a díj.
Sziasztok, Aki már csinált KBC-ből TBSZ transzfer-t, ahhoz lenne pár kérdésem. Ha jól tudom a folyamat a következő: 1., Kérek a KBC-tól egy igazolást 2., Ezt eljuttatom a másik szolgáltatóhoz 3., Megszüntetem a KBC-s számlámat A kérdéseim a következők: -lehet-e a igazolást online igényelni, vagy mindenképp személyesen be kell menni a KBC-hez? -tudomásom szerint instumentumonként 5000.- a transzfer díja a KBC-nél. Ez igaz-e?
Sziasztok, csatlakozom hozzátok abban, hogy előreláthatólag addig maradok itt, amíg a PETI használható. Most tanulmányozom a Webbroker Pro rendszerét, és elsőre úgy tűnik, hogy egy tragédia. Ezek a nem igazán beállítható kártyák borzasztóak. És teli kell rakni a teljes képernyőt, ha normális információt akarok egy részvényről. És még akkor is hiányos. Viszont szeretném megismerni a RandomCapital rendszerét (rendszereit?). Remélem, van lehetőség úgy kipróbálni, hogy nincs még számlám náluk? De ezt majd mindjárt megkérdezem tőlük.
Hsználom én is a Randit, ismerem, nem kell bemutatni, de a Peti napi áralkulás megjelenítésétől sajnos nagyon messze van. Többször kértem már őket, javítasák ki a hibákat, de Virág elvtárs csapatánál a support egy nagyon gyenge pont (volt?).
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link