A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
Azért ez erős költői túlzás, hogy a legjobb felület 😆. Persze mi mást állítanának... PETI, na az tényleg marha jó (volt), amíg ki nem herélte ez a tetű banda, egyedül a charting funkció hiányzott belőle, de a papírok napi aktuális grafikon megjelenítése tűpontos és kiváló a Randi 1.0-s béta szintű megoldásával szemben. Én is csak addig maradok náluk, amíg van PETI - ha azt totál elvágják, felszámolom az itteni bázisomat ☹️ A webbroker pro-tól sem fostam le a gatyámat, frankón össze van csak dobva a "100 éve" tartó fejlesztése ellenére, tele felesleges üres cellákkal 1-1 megjelenített elem között, szétterpeszkedve a monitoron (ami pl. eddig fele annyi helyet foglalt csak el); és még lehetne sorolni...
A legjobb
kereskedési felületnek szavazták a WebBrokert!
A WebBroker kereskedési platformja több hazai befektetési bankot és
szolgáltatót megelőzve, a nagyközönség szavazatai alapján, megnyerte a BÉT legjobb hazai
kereskedési felületének járó díját.
Örömmel jelentjük be, hogy a díj elnyerésével egyidejűleg minden ügyfelünk
számára elérhetővé
tettük a WebBroker Pro-t, ami kereskedési felületünk első
jelentős kiegészítése, amely a profi és gyors kereskedéshez kínál egy
felhasználóbarát megoldást.
2017 utolsó negyedévében hozták be azt a kondíciós lista változtatást, hogy akár a 0 forintos számlaegyenleg után is levonják a havi díjat, és elvileg nem lehet bezárni a számlát ameddig tartozásod van. Egészen addig nekem is volt még egy több éve nem használt számlám náluk, de akkor a "tartozás" megfizetése után azonnal megszüntettem. A megszüntetéskor a Digipass-t is le kell adni.
Hogyan történik a felmondás? Látom van egy FELMONDÁSI NYILATKOZAT, ennyit elég beküldeni? Csak normál számlám van, nincsen semmilyen más szerződésem, értékpapírom nincsen, a számlán maradt 100 valamennyi Ft.
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link