Én tőlem 12000en vettek meg ! Azt mondta az illető h addig higitja, ha a tőzsdén meg tud venni , és figyeljem meg h új csúcson fogja adni:))) nekem már jó deal volt! Azóta meg nem tudtam venni, próbálkozom ... hátha !
Mindenképpen szólok nekik, hogy erről a rallyról is írjanak egy cikket!
Természetesen, bár keret még nincs hozzá, de lesz! ;-)
Mennyi a közkéz dbszám itt?
Ez lehet az új Konzum :-)))
Ez is "K" betünél van..még megtalálni is könnyü lesz :D
azért nem semmi hogy tulajdonos lettem egy kartondoboz gyártó üzemben....úgyis, ha kell tortadoboz vagy süteményes doboz, legalább tudom hová menjek rendelni :D
"az államnál van" Ezt honnan lehet tudni?A BÉT-en nem ezt tették közzé 2017.02.28-án:
Britton LLC 61,91%, Britton Kft 29,58%, Balaton AG 8,31%, 0,2% közkéz) Ez ugya valótlan?
2015.02.16-án kötöttek 149.425 darabot 612Ft-on, pont a Britton LLC pakkját. Ezt a cikk is megerősítette: link BÉT felé mégis mást közölnek?
még veszek hozzá...:-))
Amolya "díszítésnek" az eszközeim sorába....de te is mondtad még 10 éve hogy neked mindegyik papírból van legalább 1 darab....már eltünt papírokból is...hogy meglegyen a gyüjteménybe...
Emlékszem a Gardéniát is vették utolsó napon, mert valaki még el akart tenni belőle befőttet a számlájára :D
jó kis mókának tartom...meg gondolom más is aki vett belőle..semmi több :--))
A 62 % még nincs elárverezve.
Ha a múltkori rend szerint kerül sor az árverezésre, akkor tőzsdei aukció lesz.
Annak eredménye kétféle lehet:
- ha egy vevő, vagy összehangolt vevők viszik el, akkor nyilvános ajánlatot kell tenni,
- ha sok kicsi vevő lesz, akkor nagy lesz a közkézhányad.
Krumenaker, ez a bejelentés megvolt? link
Vajon a BÉT oldalán miért nem látszik? link$security/KPACK
A 70%-os pakkot is átkötötték azóta a BÉT-en. Bejelentés arról sincs...
egyetértünk: " jól indokolható, ésszerű okai vannak" :)
Én az okokra mondanám azt hogy a (összesen 11+3+2+15db részvénnyel rendelkező) kisbefektetők számára ez szemfényvesztés. )))
Egy régebbi vallomást had említsek (2006.05.05): "Kerék Csaba vagyona saját bevallása szerint nem haladja meg a negyvenmillió forintot, de a brókerbotrány pénteki tárgyalásán nem emlékezett arra, hogy Kulcsár Attila visszafizetett-e neki 50 millió forintot vagy sem.":DDD
Semmiféle szemfényvesztés nincs benne. Egyszerűen odébb teszik az árfolyamot, aminek jól indokolható, ésszerű okai van.
Ha nem lenne limitkorlát, gyorsabban menne.
Kartonpack