Gyógyszeres dobozok gyártása...
Ilyen országban, amely gyogyófogyasztásban nagyhatalom, ezt művészet lenne veszteségesen végezni. Sőt, azt gondolom, hogy a profit jóval nagyobb a láthatónál, és elég "kreatív" lehet a könyvelés, hogy a bevallott, szolid tartományban maradjanak...
Ebből a szempontból is hajaz a cég a régi Konzumra, ahol mindent elkövetek azért (évtizedeken át!), hogy nulla körüli nyereséget mutassanak ki.
legyetek ti is Gourmand -ok :-))
úgyis annyi stressz van itt a tőzsdén...ez egy ilyen üde színfolt...szórakozni jó lesz vele..meg díszítésnek majd az év végi kimutatásba :-)
2016-os jelentés szerint a közkéz:2 db belföldi intézményi (gondolom 1 db ebből a TEBÉSZ :) )11 db ismeretlen 3db +1000db belföldi magánnyszemélyek
Ebből ha csak 1-2 tőzsde gourmet van mint BudFox akkor nincs mit megvenni ;)
ma 5133, holnap 6159 hétfőn meg 7390 és így tovább de csak napi pár tucat lesz a darabszám , egészen addig, amíg nem telik meg rendesen a vevői oldal .... legalábbis szerintem
Szuper kis rally van itt kibontakozóban.... ez lesz a 2. Opimus és Konzum..
( persze mindenki csak akkor vegye ha van kedve)
én csak díszítésnek vettem az eszközeim közé :-)
ha gyógyszeres dobozt tud gyártani akkor más dobozokat is, csak klisét kell hozzá készíttetni...
onnan tudom hogy nekünk is van saját részre készített tortadobozunk
majd csináltatok velük szép süteményes dobozokat :_))
Köszi,viszont új ár beírásánál is ezt adja ki,illetve megad egy árat aminél nem lehet magasabban jegyezni,ha az alatt indítok vételt,akkor is elutasítást küld.
Miért?
A részvénykönyvben a Britton Kft van, de a jelentés tartalmazza, hogy bűnügyi zár alatt.
A kockázatok között fel van sorolva a rendezetlen/bizonytalan tulajdonosi szerkezet.
A 29,5 % új tulajdonosa azért nincs a jelentésben, mert ezt a tulajdonszerzést a cég megtámadta.
A nagyobb csomag a jelentés készítésekor még nem került ki a bűnügyi zár alól.
Valószínűleg akkor került ki, amikor a cég eszközei is, ami közzé lett téve.
Az állam csak átmeneti tulajdonos addig, amíg aukcióra nem kerül sor, - gondolom - ezért nem jelentkezett be a részvénykönyvbe.
Pont ezt linkeltem be. A kérdésem nem erre szólt. Mi van a 61,9%-al? Arról írtad hogy államnál van de mindenhol még Britton Kft van.
2017.02.28 BÉT tulajdonosi listában.
2017.03.13 BÉT-en a éves jelentés 21. oldal: link
A 29,5%-ról is csak megjegyeztem, hogy még azt sem tartalmazza sem a BÉT, sem a 2016-os éves jelentés, beszámoló ... st.b. ami hagy maga után némi kívánnivaót, nem így gondolod? ;)
A 2015 februári kötés a 29,5 %-os pakett volt.
Közzé lett téve és az is, hogy azt Fintha Nagy Ádám vette.
Az is, hogy ezt az ügyletet a cég kérésére a Felügyelet vizsgála.
És az is, hogy büntetést szabott ki.
És az is, hogy ezt a vevő megfellebezte.
Csak utána kell egy kicsit járni.
Kartonpack