...nyilván valamelyik nagytulajdonos szól a brókerének, hogy magas áron csepegtethet valamennyi részvényt....
(akkor viszont jelentenie kéne azonnal a BÉT felé...szóval nézni kell hogy volt -e jelentés )
És a vicc még az volt, hogy fogatam Krumenakerrel valamiben, de vesztettem. Az volt az egyezség hogy a vesztes vesz 1 db EHEP -et, vagy KartonPack -ot...(akkor lett volna EHEP ha a Kartonpack nem jött volna össze :D )
A vicc az hogy 3 nap után megkaptam...
de ami mégviccesebb...hogy beállítottam a könyvbe eladni az az 1 darabot, 1.250.000 forintra :D
a bróker meg felhívott fél nap múlva nem -e elírás történt...mert a rendszer jelez nekik ha valaki valami irreálisat ír be könyvbe :D
végül 22.000 -ért megvette valami gyüjtő :D
Kétszer is eladott az elmúlt években az egyik nagytulaj véletlenül (félrekattintás, lehet, hogy pl. Konzumot akart eladni), így most olyan 500-600 darab lehet a közkéz.
Nem vicc, csak a rendszer nem enged 20 %-nál nagyobb elmozdulást.
Így, hiába lenne vevő 1200-on vagy felette, ha valaki ott szeretne eladni, 20 %-onként 1-1 db-ot be kell áldoznia, amíg odaér az árfolyam.
legyen a tied.
én korrekt árat mondtam az 1200ft-al.
Adamo erre reagált,hogy,térjünk vissza rá ,ha annyi lesz.Szóval ő 1200ft körül eladná.
erre te ráígérsz.(az még rendben is lenne,de versenyezni nem szeretnék érte)
Valakivel én,ha valamit megbeszélek úgy van.
Kartonpack