Tehát Gyurcsány kesztyűsbábja azzal kapcsolatban IS hazudott a Corvinus doktori iskolájában, hogy mennyire van készen a soha el nem készült disszertációja.... Ez szarzsák vajon mond valaha is igazat?
Aki bűnözőket támogat vagy bűnözőknek falaz az maga is bűncselekményt követ el BTK. Így nincs jogod ahhoz, hogy bárkit elzavarj! Ahhoz meg főleg nincs közöd, hogy ki milyen álláspontot képvisel politikailag. Mindenkinek van véleménye és ezt mindenkinek el kell fogadnia, még akkor is ha véleménye ellentétes a mi véleményünkkel. Tolvaj vagy moslék? Van egyharmadik is, bárki aki eltakarítja a bűnözőket a Magyarország vezetéséből.
Karvaly szintű külvárosi kocsmanáci! Van ilyen a fideszben, mert jobb híján ott találnak elvi támogatásra (a mihamón kívül), de maximum utcai harcosként jöhetnek számításba. Az, hogy itt arányukon felül pörögnek ne tévesszen meg senkit, ez kapott vagy felvállalt feladatuk. A valóságban pitiáner alakok, csak falkában erősek. . Karácsony egyébként kezd megtalálni egy radikálisabb hangot, nagyon helyesen. Pl. itt: a 24.hu szemlézte egy osztrák lapnak adott interjúját.
Idézek neked az alaptörvényből: "C) cikk(1) A magyar állam működése a hatalom megosztásának elvén alapszik. (2) Senkinek a tevékenysége nem irányulhat a hatalom erőszakos megszerzésére vagy gyakorlására, illetve kizárólagos birtoklására. Az ilyen törekvésekkel szemben törvényes úton mindenki jogosult és köteles fellépni."
Az alaptörvény szerint már neked is jogod és kötelességed a g.cit elzavarni.
Diktatúraügyben csak annyit mondanék, hogy ti, balliberálisok, ábrándoztok már jóideje a nagy nyilvánosság előtt a "jogállam ideiglenes felfüggesztéséről" és arról, hogy a kétharmados törvényeket majd ti szépen feles törvényekkel megváltoztatjátok. Legutóbb már a topik témáját adó szerencsétlen Gyurcsány-báb is megeresztett olyan szöveget (a Magyar Hang nevű izében), hogy ő bizony nem lát semmi olyan törvényi szabályozást, amelyet ne lehetne megváltoztatni feles többséggel. Jog szerint ezért már bilincsbe kellett volna verni Fleck Zoltánt, Kiss Jánost, Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, de sajnos meg tudom érteni, hogy politikai okokból inkább figyelmen kívül hagyják ezeket a balliberális "demokráciaszövegeket".
hát kicsoda???Figyi!!Én gyurcsány párti vagyok!!!Egyrészt elismerte legalább akkoriban,volt a pucábaban,másrészt még mindig eszméletlen egyéniség!!!Mutass mást,jobbat!!!Vevő vagyok!:)
Karácsonyt Miniszterelnöknek!