A légkörbe visszatérõ elégett mûhold, nem pedig az Ozjorszk közelében mûködõ Majak nukleáris létesítményben bekövetkezett állítólagos baleset okozhatta a ruténium 106-os radioaktív izotópnak a légkörben szeptemberben és
Azé mond valamit mikor HELLER A. azt mondta TOLJÁK ÖSSZE AZ EGÉSZ ELLENZÉKET,na azután jött az ÁSZ vizsgálat.. Tessék kell vagánykodni!! HELLER ÁGNESTŐL már ez úgy hangzott nem is kell szembenézni semmivel!! mintha nem számítana már semmi!!! -Mért kell hangosan ilyet kijelenteni!!! 100X megegyezhetnnek fű alatt...Eőre sose szabad úgatni... méretes változásról!!! Senki nincs ítt elbizakodva különben..Ördög nem alszik!!
Ja, hát az autocorrection is ellenem volt, mert hívőket akartam írni... mondjuk hívekkel is működik nyelvtanilag, csak úgy kevésbé egyértelmű a közlő szándéka... c'est la vie...
Csakhogy nem a fidesz-hívőkről beszéltem, hanem a hívőkről :) mondjuk az is igaz, hogy a fideszesek közt is bőven akad... de sem az ÖSSZES teistát, sem az ÖSSZES fideszest soha nem fogom le-agyhalottazni. Sokan vannak mindkét csoportban, akik ÉRDEKBŐL vagy valamilyen egyéb meggyőződésből "hisznek vakon" valamiben, ami józanul gondolkodó számára illuzórikus / delíriumos "gondolkodásra" utal. Ott van mindjárt a neveltetés kérdése, a peer pressure, stb. De a "hívők" egy része ugyanúgy agyhalott, mint ahogy az emberi fajnak is sajnos elég nagy része az... ezért van még mindig ennyi háború, ekkora mértékű a prostitúció, a bűnözés, stb. Sajnos az emberiség a bolygó rákfenéje, és versenyt futunk az idővel abban, hogy még mielőtt a bolygó vagy en bloc a természet azt "mondaná" ennek a fajnak, hogy ebből ennyi elég volt, ez előtt úgymond "megjavuljon" az emberiség. Ha nem is teljesen, de legalább annyira, hogy elég időt nyerjünk a következő "javulásig", és így tovább... de most elkalandoztam, mint a magyarok Bázel irányába :)
Tök félreérted a helyzetet. . "Veszíteni fogtok" - de én nem vagyok politikus. se nem vagyok párt. Nem indulok választáson. . Nekem kényelmesebb lenne Magyarországon maradni. De gond nélkül költözöm skandináv vagy német területre vagy akár kanadába, tárt karokkal várnak - ha orbán sikerrel építi ki az illiberális diktatúrájat, akkor veszíteni a maradók fognak.
Nagyon rossz hatással van rád az ital. Az egy dolog, hogy másra is projektálod. A másik pedig hogy azért sajnállak ilyenkor egy picit. Estére szedd össze magad, ünnepelj szépen.
"Boldog Karácsonyt kívánok" . ez már akkor is bénán hangzott, amikor orbán válaszolt a terrorista kapcsolatait firtató kérdésekre, meg akkor is, amikor pócs jános akarta ezzel elterelni a disznóra írt sorosozó feliratról a témát. . valahol van ebben valami vakmerőség, amikor egy korrupt tolvaj gyűlölködő banda hivatkozik a kereszténységre meg a karácsonyra.
az origó átszerkesztette az MTA közleményt. . "de esetenként űreszközökön radioizotópos termogenerátorban is használják." . ez pedig továbbra sem igaz.
na most már biztos, hogy nem igaz, amit a roszatom állított (hogy visszatérő műholdból származott volna a ruténium). . kiváncsian várom a következő magyarázatot.
viszont azt fenntartom, hogy nemigen lehet fenn annyi ilyen generátor, ami méreténél fogva nem nyilvántartott szemétként kering és elegendő szennyezést tud okozni . a cikk szövegét nem tudom bemásolni, sorolják milyen módszerekkel próbálkoztak és mikor és miért hagyták abba 1988-ban és hogy azóta is követik mind az 54-et, ezek egy része komplett műhold, másik része a reaktorokból sikeresen vagy sikertelenül ejektált fűtőanyagköteg
a nasa kurvára nem erősített meg semmit, csak te ismételgeted a hazugságaidat. . a roszatom bekamuzta először azt, hogy nincs is ott ruténium. . most bekamuzta a műholdat. . engem viszont érdekelni kezdett, hogy MI LEHET AZ az, amit ennyire rejtegetni akarnak...?
Itt a magyarázat, mi okozta a Magyarországon is észlelt rejtélyes radioaktív sugárzást
Ugrás a cikkhez