Topiknyitó: Törölt felhasználó 2014. 06. 12. 21:16

Hagyd a tőzsdet lazulj foci van   

foci baratoknak kedvelőknek ide irjatok mindenfele dolgot ami eszetekbe jut,lehet dicsérni szidni magasztalni mindent es mindenkit és természetesen tippelni.

Jo szurkolast
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2014. 11. 01. 13:56
Törölt hozzászólás
_pampa 2014. 11. 01. 13:34
Előzmény: #718  pampa
"Román-magyar - Mindkét felet bünteti az UEFA

MTI|2014. okt 31.
Mindkét felet szektorbezárással és pénzbírsággal sújtotta az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) fegyelmi bizottsága az október 11-i botrányos román-magyar Eb-selejtezőn történtek miatt.

Az UEFA honlapjának beszámolója alapján a Magyar Labdarúgó Szövetséget (MLSZ) emellett 30 ezer euróra, míg a Román Labdarúgó Szövetséget (FRF) 32 ezer euróra, azaz hozzávetőleg tíz-tízmillió forintra is megbüntette. Az MLSZ-nek ezen felül harminc napon belül meg kell térítenie azokat a károkat, amelyeket a magyar szurkolók okoztak a bukaresti Nemzeti Stadionban.
Dárdai Pál együttese legközelebb november 14-én, a Groupama Arénában látja vendégül a finn válogatottat, a Ferencváros stadionjában 2500 fővel kevesebben lehetnek majd a lelátón, ez az MLSZ honlapjának beszámolója szerint két szektort jelent.
Az MLSZ elnöksége jövő keddi ülésén határoz arról, hogy fellebbez-e a büntetés ellen, ugyanakkor - ahogy a szervezet honlapja fogalmaz - a tömeges rasszizmus (cigányozás) után a lehető legalacsonyabb büntetéssel, azaz a szektorbezárással szankcionált az UEFA.

Az 1-1-es döntetlennel zárult összecsapással kapcsolatban a románokat nézőtéri rendbontás, tűzijáték és petárda használata, illetve dobálása, valamint lézerfény alkalmazása, és rasszizmus miatt vonták felelősségre, és a testület a játékosok helytelen viselkedésével is foglalkozik, mivel öt sárga lapot gyűjtöttek be a hazai futballisták.
A magyar felet a vendégdrukkerek nézőtéri rendbontása, tűzijáték-használat és a magyar futballisták túl sok - hét - sárga lapja mellett a szurkolók rasszista megnyilvánulásaiért büntették."
pampa 2014. 10. 31. 07:55
Előzmény: #716  saru
Nem nagyon követem a foci eseményeit, de mintha lett volna egy magyar barátságos mérkőzés amin a szurkolók "csúnyát" kiabáltak be és ezért zárt kapus büntetést kaptunk.

Egy kis bunyó nem erősebb egy kis szóbeli támadástól?
Vagy csak én látom úgy, hogy már a sport területén is megszűnt az:

Egyenlő pályák egyenlő esélyek.....

"Az UEFA fegyelmi bizottsága pénzbüntetéssel sújtotta a szlovák Slovan Bratislavát és a cseh Sparta Prahát a két csapat Európa Liga-mérkőzésén történt szurkolói rendbontások miatt.
Az UEFA csütörtöki közleménye alapján a szlovák bajnoknak 40 ezer, a cseheknek pedig 80 ezer eurót kell fizetniük.

A Sparta Prahát egy zártkapus mérkőzésre is megbüntették, ugyanakkor ennek végrehajtását egy évre felfüggesztették.

Az UEFA-büntetés oka

A múlt csütörtöki, pozsonyi összecsapást 40 percre félbe kellett szakítani, mert a cseh drukkerek kitörtek szektorukból, és összeverekedtek a hazai fanatikusokkal. A találkozót végül a vendégek 3-0-ra nyerték."
Törölt felhasználó 2014. 10. 26. 16:39
Előzmény: #716  saru
Ez aztán rettenetesen fontos ügy... Ha neked ez fontosabb, mint a rendszerváltás óta legsúlyosabb külpolitikai helyzete az országnak, akkor nincs miről beszélni.
saru 2014. 10. 26. 16:25
Előzmény: #715  _pampa
NB I: Fradi, Újpest, Diósgyőr - szurkolói demonstráció az MLSZ ellen
nemzetisport.hu
2014.10.26. Frissítve: 2014.10.26 16:09
Hozzászólás (27)

Megtartották a Kossuth téren a tüntetést, amelyen a magyar szurkolói csoportok próbálták meg felhívni a figyelmet a Magyar Labdarúgó-szövetség, valamint a klubvezetők szerintük szurkolóellenes szemléletére és intézkedéseire.
Több csapat szurkolói is képviseltették magukat a Parlament előtt

Helyszínen tartózkodó tudósítónk szerint a Parlament előtti részt megtöltötték a tüntetők, nagyjából 3-4 ezren vettek részt az eseményen. Több csapat szurkolótábora is képviseltette magát: többek közt a Ferencváros, a Honvéd, az Újpest és a Diósgyőr szimpatizánsai is a téren voltak.
Hirdetés

Rengeteg füsttel és petárdával kezdődött a megmozdulás, de a szurkolótáborok egymást megtapsolva, tulajdonképpen békésen viselkedtek. Természetesen verbálisan mindenki kapott tőlük: a szurkolótáborok egységesen skandálták az MLSZ elleni rigmusokat, valamint egyes klubvezetőket sem irodalmi stílusban emlegettek a tüntetők.

Beszédek is elhangzottak, az egyik felszólaló elmondta, hogy több közéleti személyt is szerettek volna megnyerni az ügy érdekében, akik azonban „felsőbb nyomásra" nem vállalták a részvételt.

A rendezvény 15.30-ig tartott, a szervezők petíciót akartak átadni (a miniszterelnöknek, de a munkaszüneti napra hivatkozva senki sem vette át...), amit azonban nem fogadtak el. Elhangzott, hogy ez volt az utolsó békés megnyilvánulás, és ha nem lesz hatása a mai tüntetésnek, akkor erődemonstrációt fognak tartani a szurkolói csoportok...
A FELHÍVÁS SZÖVEGE

Szurkolótársak, futballszerető magyarok!

A hazai labdarúgó-stadionok elnéptelenedése, a magyar labdarúgásban tapasztalható több évtizedes hanyatlás, a valós problémákkal való szembenézés helyetti örökös kifogáskeresés arra sarkallt minket, hogy közös figyelemfelkeltő akciót szervezzünk!

19 hazai labdarúgótábor 2014. október 26-án egy közös tüntetésen fogja felhívni a figyelmet labdarúgásunk helyzetére. Azért választottuk az október 26-i időpontot, mert nem akartuk, hogy a pártok választási céljaikra használhassák a tüntetésünket, illetve a Románia elleni mérkőzés előtt sem szerettünk volna hangulatot gerjeszteni, mert ott a győzelem a legfontosabb.

A tüntetés hétvégéjén az NB I-es meccsek teljes bojkottjára is szeretnénk felkérni minden hazai futballbarátot, aki szeretne újra élvezhető, nemzetközileg is elfogadható eredményeket elérő focit látni a hazai stadionokban!

Tudjuk, hogy savanyú, meg sz.r, de a miénk, ám akkor is a miénk lenne, ha kicsit jobb és élvezhetőbb lenne! Nem tudjuk elhinni, hogy akik még a jelenlegi állapotok mellett is kijárnak a mérkőzésekre, azok nem szeretnék, hogy jobb legyen a focink. Ha előrelépést akarnak, ahhoz előbb szembe kell nézni a problémákkal. A problémákra pedig fel kell hívnunk a figyelmet!

Együtt! Csak együtt, oldallelátós a kanyarban üllővel, fiatal az öreggel, szkennelt a szkenneletlennel, ultra és nem ultra összefogva, és nem megosztva tudja megmutatni, hogy elegünk van – Vági Mártont idézve – a magyar labdarúgás 25 éve zajló széthordásából!

Szurkolói Iroda
_pampa 2014. 10. 24. 11:55
Némi magyarázatot adhatnának ehhez az ítélethez.

"Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) fegyelmi bizottsága 3-0-s eredménnyel a házigazda szerbeknek ítélte a múlt kedden félbeszakadt, Albánia elleni belgrádi Eb-selejtezőt, ugyanakkor három pontot le is vont a hazai válogatottól - közölte pénteken a szerb szövetség (FSS).

Az FSS szerint a testület egyúttal arra is kötelezi őket, hogy a következő két hazai kvalifikációs meccsüket zárt kapuk mögött játsszák le az I csoportban, emellett mindkét szövetséget 100 ezer eurós bírsággal sújtották. Az UEFA egyelőre nem erősítette meg az FSS által közölteket. "
lukskypoker
lukskypoker 2014. 10. 15. 10:27
Előzmény: #713  _pampa
link

Magyarázkodjanak a Görögök:))
_pampa 2014. 10. 15. 09:48
Előzmény: #712  saru
A győzelmet nem kell magyarázni. :)))

A magyarázkodást most hagyjuk meg a Hollandoknak. :)))
saru 2014. 10. 15. 09:36
Előzmény: #711  ts3
Nagyon kínkeservesen nyertünk a szigetek ellen...! (1:0)
ts3 2014. 10. 12. 18:22
Előzmény: #710  Törölt felhasználó
"a mindenható Orbán mindössze egy tétmeccs után hagyja leváltani azt, akit állítólag dilettantizmusa ellenére is "erőszakkal" kineveztetett... "

Ezt most megint szépen kiszínezted, nem kell itt erőszak. :)
Volt már arra példa, hogy OV által kinevezett talpnyaló nagyon kellemetlenné válik. Remélem Ctrl sChmitt Ctrl Pali, OV általi kinevezését már nem vonod kétségbe. :)

"semmi ellentmondás nincsen... bezzeg aki felhívja erre a figyelmet, az ellentmondásos. "
Teljesen normális, hogy a finn és az északír meccs után, Magyarország nem égeti magát pintérrel az ország világ előtt.

"(Nem is beszélve arról, hogy ha végignézed az elmúlt 20-30 év meccseit láthatod a statisztikából, hogy nem valószínű, hogy a) valami csoda történt volna, b) bármilyen köze is lenne a tradícionális rossz szerepléshez Orbánnak.)"
Meg kell állapítanom, hogy eléggé kocka fejű vagy, mert megint a saját gondolataidat próbálod nekem tulajdonítani.
a) szerintem NEM TÖRTÉNT CSODA, ugyanis a román csapattal döntetlent elérni nem csoda,
b) ORBÁNNAK NINCS KÖZE a tradícionális rossz szerepléshez.
Viszont pintér egyszerűen még azt sem tudta kihozni csapatból amire képes lett volna.

"Na itt be is fejeztem, mert Orbán-fóbiád, meg a nagy statisztikai következtetéseid nekem is fájnak, pedig nem vagyok Orbán-hívő sem. :D"
Hát persze nekem Orbán fóbiám van te meg nem vagy Orbán hívő. :))
A statisztikából is te próbáltál valami következtetést levonni, nem én.
Ááááááááááá.
Itt én is befejezem, mert a végén harmadszor is elmondod, hogy azt mondtam, hogy "világverő lesz a magyar válogatott" vagy "valami csoda történt volna".
Törölt felhasználó 2014. 10. 12. 15:48
Előzmény: #708  ts3
"Ellentmondásokkal te sem fukarkodsz."

Hát persze, az ostoba összeesküvés-elméletedben, miszerint

a mindenható Orbán mindössze egy tétmeccs után hagyja leváltani azt, akit állítólag dilettantizmusa ellenére is "erőszakkal" kineveztetett...
(Mert ugye az egyik szerinted dilettáns, a másik csodálatos szakértő és mindezt egy ill. egy tétmeccs alapján állapítottad meg.)

semmi ellentmondás nincsen... bezzeg aki felhívja erre a figyelmet, az ellentmondásos.

"Mintha a te ellentétes véleményed nem spekuláció lenne."

És nyilván az "spekulál", aki nem hajlandó mindössze egyetlen meccsből ostoba következtetéseket levonni vélt/valós szakértelemre, meg különbségekre.

(Nem is beszélve arról, hogy ha végignézed az elmúlt 20-30 év meccseit láthatod a statisztikából, hogy nem valószínű, hogy a) valami csoda történt volna, b) bármilyen köze is lenne a tradícionális rossz szerepléshez Orbánnak.)

Na itt be is fejeztem, mert Orbán-fóbiád, meg a nagy statisztikai következtetéseid nekem is fájnak, pedig nem vagyok Orbán-hívő sem. :D
Törölt felhasználó 2014. 10. 12. 15:26
Előzmény: #706  saru
Azért azt a les gólt is megadhatta volna.
ts3 2014. 10. 12. 13:19
Előzmény: #705  Törölt felhasználó
"Tehát akkor egy közös elemzésből, meg egy meccs eredményéből megállapítottad, hogy kit ki nevezett ki,""
Szerinted Pintér kinevezéséhez OV-nek semmi köze nem volt, szerintem meg volt köze.

"hogy mi mennyivel szakmaibb és hogy mutatják az eredmények."
Egy kicsit olvass utána Dárdai szakmai munkájának a Hertha BSC-nél.

"Továbbá ezek szerint azt is megállapítottad, hogy világverő lesz a magyar válogatott?"
Kezdesz vicces lenni. Hol állapítottam meg, hogy világverő lesz a magyar válogatott?
Ezt te akarod megállapítani rólam, hogy megállapítottam azt ,hogy világverő lesz a válogatott. :))

"Mennyibe akarsz fogadni, hogy nekem lesz igazam és nem lesz az? "
Neked mindig igazad van,bár nekem is igazam lesz mert szerintem sem lesz világverő a magyar válogatott :))
Viszont szerencse, hogy az EB csoportunkban sincs világverő csapat.

"És még egy adalék: mennyire valószínű az, hogy egy mindenható vezér kinevez imádatból valakit, akit aztán sikerül egy tétmeccs-hiba miatt azonnal leváltani."
Imádatból nevezte ki OV? Ezt honnan vetted? :))
Az Északírek elleni égés után, miért is ragaszkodott volna bárki Pintérhez?

"Azon kívül, hogy nagyjából minden következtetésed puszta spekuláció, még hatalmas ellentmondás is van e "összeesküvés-elméletben"."
Mintha a te ellentétes véleményed nem spekuláció lenne. :))
Ellentmondásokkal te sem fukarkodsz.

Törölt felhasználó 2014. 10. 12. 12:48
Előzmény: #706  saru
a tippmixen nekem is jól jött volna... eltaláltam a lengyel győzelmet és a finn-görög döntetlent, és kamikázeként a győzelmünkre tettem... de ha jön pár olasz B döntetlen, még nyerő lehetek.
saru 2014. 10. 12. 10:26
Előzmény: #705  Törölt felhasználó
kár, hogy nem lett gól Nikolics lővése, cm-eken múlott az utolsó percekben...!
Törölt felhasználó 2014. 10. 12. 08:15
Előzmény: #703  ts3
Tehát akkor egy közös elemzésből, meg egy meccs eredményéből megállapítottad, hogy kit ki nevezett ki, meg, hogy mi mennyivel szakmaibb és hogy mutatják az eredmények.

Továbbá ezek szerint azt is megállapítottad, hogy világverő lesz a magyar válogatott?
Mennyibe akarsz fogadni, hogy nekem lesz igazam és nem lesz az?

És még egy adalék: mennyire valószínű az, hogy egy mindenható vezér kinevez imádatból valakit, akit aztán sikerül egy tétmeccs-hiba miatt azonnal leváltani.

Azon kívül, hogy nagyjából minden következtetésed puszta spekuláció, még hatalmas ellentmondás is van e "összeesküvés-elméletben".
Peterbond 2014. 10. 11. 21:54
Nálam a nap hozzászólása ( A legnépszerűbb magyar sport újság honlapjáról )

"holnap elmegyek szavazni és ráírom a szavazolapra dárdai pál nevét ,majd rajzolok mellé 1 4zetet és beixelem"

Ő már most többet letett az asztalra a felénél azoknak akik a lapon lesznek :).

Amúgy meg nem történt semi csoda de valahogy más volt a csapat hozzáállása és most ez az eredményben is tükröződött.

És nekem senki se mondja hogy nem az edzőn múlott most. Egy hazi északír és most egy idegenbeli román mecs közül nem kérdés melyik volt a sokkal nehezebb és ezen rövid idő alatt nagy változás tudásban nem jöhetett ki csak taktikában és mentalitásban.
ts3 2014. 10. 11. 20:54
Előzmény: #702  Törölt felhasználó
"Hát nyilván eddig mindet ő nevezte ki, most meg világverő lesz a magyar válogatott. "
Nem ezt mondtam.
link

Ne légy már Jenei Imre:
"Arra kérem a magyar drukkereket, hogy végén tudják elismerni és elfogadni a román válogatott fölényét és győzelmét. Ez is a civilizáció jele".
Törölt felhasználó 2014. 10. 11. 20:44
Előzmény: #701  ts3
Hát nyilván eddig mindet ő nevezte ki, most meg világverő lesz a magyar válogatott. :DDD
ts3 2014. 10. 11. 19:59
Ugye ugye, ha nem orbán nevezi ki a szövetségi kapitányt is, hanem szakmai alapon történik a kinevezés.

Topik gazda

arizona01
4 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek