foci baratoknak kedvelőknek ide irjatok mindenfele dolgot ami eszetekbe jut,lehet dicsérni szidni magasztalni mindent es mindenkit és természetesen tippelni.
a foci is egy közpénzmosoda, oda azért teszik a pénzt, hogy elveszítse a közpénzjellegét, a népnek meg jól el lehet adni, hogy rubel viktor mekkora foci fun, és milyen jópofa, hogy a lógó hasú ekkora focibuzi. a kerítésépítéstől, a stadionépítéstől, az államnak értékesített irodaház építéstől kezdve a nemzeti konzultációig mindennek a célja a közpénzek ellopása.
Objektíven nézve szerintem 1 félidőn múlt. A svájci elsőn. A németekkel szembeni játék abszolút vállalható volt, sőt bár lehet, hogy elfogult vagyok az első német gol nálam szabálytalan. (Közép hátvédet jatszottam) A skótok ellen szerencsénk volt. Én abszolút más taktikával mentem volna ki, mert azért valljuk be árra lehetett számítani, hogy se Anglia, se Portugalia nem fogja szaggatni az istrangot, sőt az olaszok sem voltak rákényszerítve. Szóval azt vártuk, hogy mások kikaparjak nekünk a gesztenyét. Nem tettek meg. A magyar foci jelenleg itt tart. Hazai TAO pénzek felhasználása pont az,amit a másik pontban írtam. Ahova az állam beteszi a lábat, ott nincs hatékonyság. A külföldi többségében közép csapatokban játszó légiósok pont ennyire jók. Szoboszlai tényleg nem volt jó. És most már a Liverpoolban is nagyon harmatos volt az utolsó pár hónapban. Valószínűleg szükségé van egy jó sport szpichologusra, semmi több. Focizni nem hiszem ,hogy elfelejtett. Ami a béreket illeti, kis pénz kis foci. Arról meg nem ok tehetnek, hogy ebben a látvány sportban sajnos ep emberi esszel nehezen felfogható összegek forognak. Legfeljebb azzal lehet bajunk, ahogy itthon kezelik, de azért Gulácsi, Szoboszlai adózik hidd el rendesen, igaz nem a magyar államnak.
Látványosan megbukott (nálam) a 24 csapatos EB "6 csoport - 4 csapat" rendezési formája, azzal hogy csoport 3.-ok is továbbjutnak. Ez a VB-ken már korábban megtörtént, mivel alibizésre, számolgatásra, tartalékolgatásra (bundázásra neadjisten) ad simán lehetőséget. Túl sok az "üresjárat" mérkőzés. A 24 csapatos eseményt "8 csoport - 3 csapat" rendezési formában kellene lebonyolítani (1 fordulóval kevesebb), csoport 1. és 2. továbbjut, onnan egyenes kiesés rendszer. Így a kijutó kisebb válogatottak is "kapnak" legalább 2 meccset (ha az 1. meccs nem sikerül, javítási lehetőséget stb.), de kevesebb a lehetőség a számolgatásra-taktikázgatásra, "menni" kell végig. Vagy egyből kieséses rendszer (32 csapattal), aztán hello.
Tee szoboszlai, egy nagy nulla voltál mindent meccsen!! Svájcnak kellet volna meglepetést okozni!! Ott már elment minden az első félidőben. Focizni kellene megtanulni már végre, nem másoktól várni a csodát!! Első perctől kezdve küzdeni kellett volna becsülettel, nem pedig ejj ráérünk arra még, hisz vannak még meccsek. Szerencsétlen botlábú szarjankók!! És ezek keresnek milliókat adófizetés nélkül 😲😲
Szoboszlai Dominik: Ha továbbjutunk, utána elég nagy meglepetéseket fogunk tudni okozni https://www.youtube.com/watch?v=MvH4foo8_pg Ez az implikáció igaz, de az előtagja hamis és vélhetőleg az utótag is hamis lesz.
"Szurkolok. Izgulok! Remélem a törökök legyőzik a cseheket! Vagy ha nem, akkor a csehek több, mint három góllal legyőzik a törököket! És emellett remélem, hogy a portugálok legyőzik Sakartvelo-t! Ha mindkettő összejön, az óriási siker! Mindannyiunké! Akik magyarok vagyunk. És akik törökök. Vagy éppen csehek. És persze portugálok. Mindenesetre ez a forgatókönyv fényesen igazolná, hogy a magyar focira költött milliárdok megfelelően, eredményesen hasznosultak!Ha esetleg valamelyik eredmény a fentiek közül nem jön össze, akkor még több pénzt kell tenni a magyar labdarúgásba, hogy a portugálok vagy a csehek (esteleg a törökök) - és ne adj isten angolok - legközelebb jobban játszanak! Világszínvonalú labdarúgásra van szükség! Nem megélhetési focira! Hajrá Magyarország (és Anglia, Törökország, Csehország, Portugália)!!! ui.: Persze ha továbbjutunk, akkor már csak: Hajrá Magyarország! Mindazok, akik ma hazafiasan Portugáliának szurkolnak, de néhány nap múlva is a luzitánoknak szorítanának, már hazaárulóvá avanzsálnak!"
Emlékszem nemrég, amikor ki sem jutottak nagypofával tolták tele a fanok a közösségi portálokat a következő számmal (bár nem ezzel a verzióval), amikor pl németek kiestek. Akkor most szólhat nekik. https://www.youtube.com/watch?v=YkyGUz2Ak6Q
Megint bebizonyosodott, hogy kis országok is érhetnek el sikereket a fociban. Nem mi bizonyítottuk be, hanem Svájc, Dánia, Szlovénia, Ausztria, Szlovákia és Grúzia.
Hagyd a tőzsdet lazulj foci van
Jo szurkolast