foci baratoknak kedvelőknek ide irjatok mindenfele dolgot ami eszetekbe jut,lehet dicsérni szidni magasztalni mindent es mindenkit és természetesen tippelni.
Jó lenne, ha végre látnánk egy igazán brazilosan focizó brazil csapatot.
Tartok tőle, hogy a két talán legfontosabb kulcsemberük nélkül nehéz lesz.
Bár ki tudja, lehet, hogy a többiek éppen ezért fogják összekapni magukat, mert már nem számíthatnak másra, csak magukra.
A németek inkább precízen gyártják a focit, mint játsszák. Ám az tenne igazán jót a focinak, ha a szépség kerekedne felül az eredményességre törekvésen. Végtére is a nézők többsége azért nézi a meccseket, hogy csodálatos játékot lásson, az eredmény csak az érdekelteknek számít.
Úgyhogy hajrá szép játék!
persze, hogy nem!!!
es stilusa is van, talan meg a youtube-on is vannak videok rola...
nekem ha Costarica ment volna tovabb es esetleg megnyerte volna a VB-t az majdnem 10000$ jelentet volna.......
viszont el kell ismerni az hollandok jobbak voltak a buntetok nelkul is.....
tehat szerintem fair hogy ok mentek tovabb....
Legyen szep ested!
Szia, abban biztos vagyok, hogy kielemeztek es szerintem nem csak a gorogok elleni buntetoket.....
Azon se lepodnek meg ha ez a kapus semmi mast nem csinalt volna csak buntetoket gyakorolt ill. Meg az is elofordulhat, hogy csak ezert hoztak ki a VB-re....
A spanyolok elleni gyozelem sem volt veletlen, a kerdes inkabb az hany orat es hany embert aldoztak erre...
(Biztos nagyon fajhatot az elozo Vb-n a spanyolok elleni vereseg!!!)
Van Gaal a vilag egyik legjobb edzoje, ha nem a legjobb....
A kapus csere a buntetoknel, bejott..
a narancsok pedig nagyon szepen rugtak a 11-eseket....
Sajnalom, mert nekem nagyobb penzt jelentett volna ha Costarica bejutott volna az elodontobe....
(viszont nagyon vedekezesre voltak bealva...)
Van Gaal a vilag egyik legjobb edzoje, ha nem a legjobb....
A kapus csere a buntetoknel, bejott..
a narancsok pedig nagyon szepen rugtak a 11-eseket....
Sajnalom, mert nekem nagyobb penzt jelentett volna ha Costarica bejutott volna az elodontobe....
(viszont nagyon vedekezesre voltak bealva...)
Na mostmar csak Hollandianak kell nyernie es megvan a papirforma:
Nemet-Brazil ill. Holland-Argentina elodontok....
( a vilagbajnoksag meglepetese, pedig csak annyi hogy Spanyolorszag az elozo bajnok siman kiesett a csoport merkozeseken...)
Hagyd a tőzsdet lazulj foci van
Jo szurkolast