robbaj nekem semmmi bajom veled, és nem akarok flame-t se, pénznyelőt meg kifejezetten kedvelem, de arra akartam rámutatni h mivel senki nem tud mindent, tolhatnád sokkal lájtosabban nem baszogatva a bukóban üldögélő topiclakókat
ezt csinálhatja mindenki innentől nyugodt szívvel, azzal a tudattal, hogy akit támad nem fog többet rá reagálni. Aki ilyen tudattal is nyomja tovább, minősíti magát.
Ennyi, és ezzel nem csak az érdemi hozzászólásaimat, hanem 24 órával az érdemi hsz-eim beszüntetése után minden hsz-m beszüntetem.
Nekem a számlaegyenlegem és a bennem bízók pénzének a gyarapítása a feladatom, és nem beképzelt postásokkal tárgyalás.
Lehet itt sok netharcos, hogy ki sikeres, azt csak a számlaegyenlege mutatja meg, ill. hogy vkinek képes-e segíteni abban, hogy nyereséges ügyletet kössön. A többi engem nem érdekel.
Hogy képes voltam-e segíteni a nyereségességben? Ha akarná, itt több tucat pf-olvasó meg topicozó bizonyítaná, hogy igen. Nem fogom felsorolni a tippeket és tanácsokat, ami vagyonokat eredményezhetett ill. spórolhatott meg az itt olvasóknak. Minden illetékes tudja. A legnagyobb vagyonóvó intésem kiemelném:
a) 2000-es, majd 1800 ft-os genesisnél az eladásra bíztatásom, és szigorú eltanácsolásom a vételektől.
B) Phylaxiánál u.ez 28-as majd 23-as árfolyamoknál.
C) Humetnél u.ez kb. 80-nál
D) Econál 120 törését követően minden további vételtől eltanácsolás.
Shortot hatiban javallottam néha, de mivel a pf-en alig van vki, aki tud shortolni, shortok építésének javaslata természetesen sosem volt a leghangosabb (még Spáde számára se, aki a hati topicban fel se tűnt) javaslatom. Én külföldön shortolok elsősorban, de ezt úgyis tudja, aki ismer, és nem ismeretlenül fikáz (ami egyébként a tf kedvenc stílusa...mármint az ismeretlenül, nulla infoval fikázás).
Pá
De ennyi volt az ingyen kenyér ezen a helyen, mint ahogy már írtam tegnap.
Ha lenne pénzed holnap mit vennél max. befektetési idő 1 hónap?