bölcsebb maradtál volna ha hallgatsz, magad is jelentős felvilágosításra szorulsz úgy látom.
drága robbaj még ha én lennék is a Spáda Attila az se változtatna azon hogy nem értesz a közgazdaságtanhoz, sőt még csak lövésed sincs róla :)
Amúgy megkockáztatom bármit is csinálsz dolgozol az életedben valszeg ahhoz mind jobban értek, nem kevéssel :) az IQ különbségünkről meg ne is beszéljünk hatalmas a szakadék :)
És igen van szerepem Nyilasi elmenetelében, sajnos úgy viselkedtem ahogy te most buxival meg a többi szerencsétlen emberrel akiknek nem elég h bukóban vannak de Te állandóan megjelensz és kioktatod öket a semmiről mert meg ugyan egyik papirt se shortoltad...
A tf-n már leírtam h hogy van nem is egyszer.
Akkor összefoglalva, hülyeséget irtál csak időhiányra hivatkozol. Rendben értem.
De akkor minek oltogatjátok buxit ? hmmm ?
:)
"penznyelő robajjal együtt nagy tévedésben vagytok, ö meg különösen, pl az index határidő se zero összegű játék sorrrrry, több tudást nagyobb szerénységet mielőtt az öreget lekutyapics@zzátok, ö legelább már egy két bömöst összerántott a tözsdén nem csak kockás papiron futatta a cerkáját :)"
Spade, mielőtt azt gondolnád, te fedezted fel a spanyol viaszt. Erről már sokat írtunk itt, meg a TF-en is (amit idéztél tőlem, a rövidsége miatt egyszerűsítettem le). Az index határidő pl. minden szereplőt figyelembevéve igenis zéró összegű. De persze azt én is tudom, hogy mivel az intézményiek leginkább fedezeti céllal használják (és azon belül is döntően prompt vételek fedezetére, így az indexben elsősorban short oldalon állnak), így a mezei kisspeki számára a zeró összeg átmehet pozitívba.
Ha lenne pénzed holnap mit vennél max. befektetési idő 1 hónap?