olajat, csak nincs annyi helyem a kertben hogy megérje, meg Kansasból nem tudom hogy hoznám el. amúgy meg kisbüfiként nem tudom, hogyan tudok hasznot húzni belőle...:))
3M es WBArol mi a velemenyetek? Illetve CVS? En a WBA-CVS kettosbol egyertelmuen CVSt latom jobbnak, de WBA ezeken a szinteken eleg jonak nez ki. Tanger, SPG? Mit vennetek? Olajosba valszeg nem nyulok bele,az emlitett OXY nekem kifejezetten unszimpatikus.
Bocsánat idén elmaradt január közepére tolódott.AZ ÚJ ESZTENDŐ HOZZON BOLDOG NAPOKAT,SIKEREKET,ÖRÖMTELI AKTÍV TEVÉKENYSÉGET,JÓ EGÉSZSÉGET MINDNYÁJATOKNAK! BOLDOG ÚJ ÉVET!
Szép napot mindenkinek többet vártam a Mészáros lányoktól résbetöltést várok az Opustól,de a Konzum sem egy Matyóhímzés.D e ezektől bármi megtörténhet.
Szép napot az Opus féléves jelentése nem kecsegtető,de a nagy dolgok júl.-aug.-szept.történtek.Én továbbra is bizakodó vagyok.21K-val várom az októbert a pénz hónapját.
2018. szeptember. 28. 14:37
2018. szeptember. 28. 14:50
Gazdaság
Így nyelheti be a cukoripart Mészáros
Nincs versenytársa Magyarországnak Európában, ha izocukorról, azaz
folyékony édesítőszerről van szó. A klasszikus cukor fogyasztása viszont
csökken, és már csak egy cukorgyár maradt talpon az országban.
Tulajdonosa ugyanaz az osztrák cég, melynek másik érdekeltsége, a
Hungrana izocukorgyártó komoly vetélytársat kapott Mészáros Lőrinc
személyében.
Csupán TA alapon. Cig pont támasz szinten, eső csati aljon + fibo korrekció szint+ rsi alj stb. elég sok dolog támassza alá. Waber meg 2500-nál lesz optimális vételi szinten de az már bonyolultabb alapokon nyugszik.
Üdv. teljesen reális,de engem az idő sürget.Kb. 10 nap múlva 11 millió értékben le kell szállnom a száguldó vonatról.Sajnálom de nincs más lehetőségem 30%-k bukóban 700 feletti papírjaim vannak.
Ha lenne pénzed holnap mit vennél max. befektetési idő 1 hónap?