Topikgazda: Törölt felhasználó 2006. 09. 27. 10:54

Gyurcsány bocsánatot kért  

Ugrás a cikkhez
A kormányülés előtt Gyurcsány Ferenc néhány szóban hangsúlyozta, hogy ő és a kormány is kitart a konvergencia program mellett, a szükséges lépéseket megteszik a deficit lefaragására. Ezen túl a miniszterelnök sajnálatát fejezte ki a balatonőszödi beszéd stílusa miatt.

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=74124
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2006. 10. 01. 16:53
Előzmény: #93  Törölt felhasználó
Köszönöm!
Törölt felhasználó 2006. 09. 30. 11:16
Előzmény: #92  Törölt felhasználó
Törölt felhasználó 2006. 09. 30. 09:29
Hi! Nincs valakinek linkje a Sváby interjúhoz? Köszi!
saru 2006. 09. 29. 21:26
Előzmény: #90  Törölt felhasználó
Gyurcsány a pécsi kampányútján csak MSZP-sek előtt mert beszélni, a kozármislenyi látogatáson mindhiába várták az állampolgárok, ott már meg sem jelent . . . / HÍR TV Híradója /

Mit jelent ez?, szerintem azt, hogy a sok hazudozás után az emberek szemébe is kellene nézni, csakhogy ez nagyon nehéz lesz, vagy egyszerűen nem fog menni ! ! !

Mi lesz így Gyurcsány et. ?
Törölt felhasználó 2006. 09. 29. 15:39
Előzmény: #89  Törölt felhasználó
Még nagyon régen egy konferencián hallottam, hogy: "there is nothing like an ex-hacker". A hazudozót most ide nyugodtan behelyettesítheted, már csak azért is, mert aki nem tartja bűnnek, nincs lelkiismeretfurdalása, aki felsőbbrendűnek tartja mgát, azt még a lebukás sem zavarja... Úgyhogy ha ezt az elmúlt 4 évben megtette, akkor nyugodtak lehetünk, hogy ha egyéni érdeke azt diktálja, akkor mindig meg fogja tenni...
Törölt felhasználó 2006. 09. 29. 13:57
Előzmény: #87  saru
Nem kért bocsánatot a tartalom miatt, csak a stílus miatt. (Bár a stílus maga az ember...)

A tartalom most jön majd!!!

DE MÁR KÉSŐN.
Megbocsátunk, de nem feledünk, és nem tekinjük őt az egyedüli megoldásnak, aki az általa okozott bajból ki tudja vezetni az országot. Sőt, talán éppen a legutolsó, aki eséllyel indul az ország helyzetének 2002-es szintre való visszaállításában!!!

(Egyébként most lenn érdemes majd összhasonlítani a 2002-es és 2006-os év végi adatokat. Lehet, hogy a Fidesz önpusztító kampánya igaz volt és hamarosan rosszabbul fogunk élni, mint 2002-ben?)
Törölt felhasználó 2006. 09. 29. 13:52
Előzmény: #87  saru
Dübörög a gazdaság... :-)))
saru 2006. 09. 29. 13:50
Előzmény: #86  Törölt felhasználó
Mi az hogy bocsánat !?

Fizessék vissza az okozott hiányt és az egész bagázs tünjön el a porondról !, az ehhez szükséges bizottságot azonnal hozzák létre !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Törölt felhasználó 2006. 09. 29. 12:58
Előzmény: #79  mezuska
Tisztelt Adó-és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal!

Nos, ha őszinte vagyok Önökhöz, akkor azt tudom mondani, hogy tele
vagyok kétségekkel. Azért, mert az adó- és egyéb bevallásaimat
elkúrtam. Nem kicsit, nagyon. Európában ilyen adócsalást még ember
nem csinált, mint amit én csináltam. Meg lehet magyarázni.
Nyilvánvalóan végighazudtam az utolsó másfél-két évet. Teljesen
világos volt, hogy az a bevallás, amit leadtam, az nem igaz. Amit
reggel írtam, hamis, amit este, hamis, amit éjjel, szintén az.

Ám miután 16 éve mindenki adót csal, úgy gondolom következmények
nélkül én is megtehetem.
De azt javaslom, borítsunk rá fátylat, mert úgy döntöttem, többet nem
csalok.

Tisztelettel

Adózó állampolgár

Törölt felhasználó 2006. 09. 29. 12:21
Előzmény: #84  Törölt felhasználó
Que? :)
Törölt felhasználó 2006. 09. 28. 20:02
jok vagytok!!

a tippsarok@freemail.hu msn cimen nem szoktatok lenni???
Törölt felhasználó 2006. 09. 28. 19:38
Előzmény: #82  Törölt felhasználó
Húzzunk bele!!
IGEN! IGEN!
Törölt felhasználó 2006. 09. 28. 19:33
Előzmény: #81  Törölt felhasználó
Így van! Vesszen Orbán, amiért Gyurcsányi és Medgyessy szarba vitték az országot. Éljenek a baloldali logika. IGEN, IGEN! :))
Törölt felhasználó 2006. 09. 28. 19:27
Előzmény: #80  Törölt felhasználó
Hát persze:
Éljen Gyurcsány, vesszen orbán!!!
Törölt felhasználó 2006. 09. 28. 19:19
én is bocsánatot kérek!!!!

de ugyis a miniszterelnöknek fogtok hinni továbbra is!!
mezuska
mezuska 2006. 09. 28. 17:22
Előzmény: #78  matgab
matgab, ebben neked igazad van,de a stilus a másik oldalon sem tetszik,mindig fejtöl büzlik minden, és ha most a nép azt akarja hogy hulljon a fej akkor mind a kettö, mert egyformán kártékony és romboló, ki igy ki ugy. Én be is fejeztem ezzennel itt az elmélkedést.
matgab 2006. 09. 28. 16:30
Előzmény: #74  mezuska
mezuska, okés én sem álomvilágban élek, a politikus akkor hazudik, ha mozog a szája...
Meg lop is mindegyik.
De azt azért nem sok kormány teszi meg a népével , hogy felvesz 2 év alatt családonként 4 millió forint hitelt, úgy, hogy annak semmi látszatja ne legyen se jólétben se gazdasági fejlődésben...És nem (csak) azért haragszik a nép, mert hazudnak, hanem azért mert tönkreteszik az egész gazdaságot, de azért, hogy ez ne derüljön ki képesek meghamisítani a statisztikai adatrendszereket is...
Nem azért haragszik az ember mert lopnak csalnak hazudnak, hanem azért mert közben tönkretesznek...Bár sok embernek még ez se nyitja ki a bicskát a zsebében,- mert az emberek végtelenül kényelmesek és az adott környezet ellen menni sohasem kényelmes- , hanem az a pofátlan mód, ahogy ezt kommunikálták, az tette be a kaput. Nem kifelé kommunikálták, de egymást között így beszélnek, akkor nyilván mindegy, hogy kifele mit mondanak a stílus elárulja a népről alkotott képüket...
mezuska
mezuska 2006. 09. 28. 15:06
Előzmény: #75  Törölt felhasználó
Azt ne TE dönts el hogy én mi vagyok,- anarhista-?! Az én gyerekemet 30 évvel ezelött nemvették fel az ovodába mert .>maszek .> voltam akkor és most is
sza@ok a politikusokra, csölátásba szenved sajna mint két tábor,ezért nem növünk fel soha az elvégzendö feladatokhoz,
Ez után nem vidám barak, hanem banán,
hanem köpködö banán köztársaság leszünk.
Törölt felhasználó 2006. 09. 28. 15:02
Előzmény: #75  Törölt felhasználó
A salátatörvény névvel illetett, száznál is több törvényt, illetve rendeletet módosító új tervezet a közeljövőben kerül majd a kormány asztalára. Amennyiben elfogadásra kerül, lehetőséget teremt majd a kabinet számára, hogy az Alkotmány felhatalmazása alapján a parlament megkerülésével átszervezhesse a közigazgatást.

A jelenlegi szervezetrendszer ugyanis rugalmatlan az indoklás szerint. A szervezetek nevét és hatáskörét rögzítő szabályozás helyett ezért olyan struktúrát kíván a kormány életbe léptetni, amely feladatkörre vonatkozó intézményi megnevezést alkalmaz. Ennek a módszernek köszönhetően a megyei szintű államigazgatási szervek jövőbeni racionalizálása, felszámolása és összevonása egyszerűsödhet.

Az APEH struktúrájában is várható változás. Döntés született ugyanis a hivatal megyei igazgatásainak megszűntetéséről, és az adóhivatal regionális szintű újraszervezéséről.

Jelentősen átalakulhat az FVM-hez tartozó intézményrendszer is. Az elképzelések szerint összeolvadnának a megyei növény- és tájvédelmi szolgáltatások, a földművelésügyi hivatalok, az állat-egészségügyi állomások, valamint az Országos Mezőgazdasági Minősítő Intézet telephelyei és az Állami Erdészeti Szolgálat területi igazgatóságai. Ennek helyébe kerülnének az összevont FVM-es szakigazgatási kirendeltségek. A döntés nagyjából 16.5 ezer munkahelyet érint.

A szociális törvény módosítása arra utal, hogy a kormány a mostani 20 megyei munkaügyi központ és a hozzájuk tartozó 173 kirendeltség helyett regionális szervezetek működését látná szívesen.

Mindezekről néhány szakértő úgy vélekedik, értik a kormány szándékát, és belátják, hogy a megyei és helyi struktúrához hozzákell nyúlni, ugyanakkor aggódnak, amiért a kormány elsődleges szempontja a költségek lefaragása.
Törölt felhasználó 2006. 09. 28. 14:48
Előzmény: #74  mezuska
Mit is kellene unnom Mezuska?
Világosítsál már fel, mert sötét vagyok.
Pontosan tudom, hogy milyenek a politikusok. A spanod vallomása sem újság.
Csak úgy globál, sok már ez az egész..
De nem fogom én ezt magyarázni neked, mert úgysem érted.
Én fenntartom a jogot saját magam számára, hogy eldöntsem, ki váltsa meg számomra a világot.
A gittet ti rágjátok. Azzal, hogy annyi vér nincs a pucátokban te, hogy egy normális baloldali embert odategyetek a kormányfői posztra, akinek úgy ahogy van tisztessége, lenne még tekintélye. Ez nektek jó, mert anarchisták vagytok.
mezuska
mezuska 2006. 09. 28. 14:30
Előzmény: #73  Törölt felhasználó
gentle

Még nem unjátok!? Rajtunk röhög az egész világ, ne veszitek észre.
Mikor hazudik egy politikus?--- ha mozog
a szája! Ezt a világon minden hol tudják,
csak a magyarok a nagy demokrácia hirdetésükben erre még nem jöttek rá.
Rágjátok csak a gittet, nem a ti fogjátok meg váltani a világot.
Törölt felhasználó 2006. 09. 28. 14:20
Előzmény: #72  matgab
Ok Matgab, lécci küldjél!
gentlemanus@freemail.hu

Buxer!
Az Isten áldjon meg, nyaljad jó tisztára debreceni seggét. Jó kis könyvet írt a spanodról.
Az, hogy milyen stikliket csináltatok arany apám, szépen le van írva a könyvében. Gondolom állami pénzen jól megfizettétek, és csontig nyalja a valagatokat.
matgab 2006. 09. 28. 14:16
Előzmény: #70  Törölt felhasználó
itt is fogadok rájuk...www.sportingbet.hu
De ha gondolod küldök meghívót a többi helyről is, és akkor kapunk mindketten egy kis "startpénzt"...
Törölt felhasználó 2006. 09. 28. 11:45
Előzmény: #67  Törölt felhasználó
Törölt felhasználó 2006. 09. 28. 11:08
Előzmény: #69  matgab
matgab!
hol van ez a fogadási lehetőség?
léccci
itt fogadsz a csapatokra is?
matgab 2006. 09. 28. 11:05
Előzmény: #68  matgab
a Sportingbet eddig 1,8-at fizetett Demszkyre, most már csak 1,2-t...
Ez nem egy fényes hír...
matgab 2006. 09. 28. 10:56
Előzmény: #67  Törölt felhasználó
Így könnyű ba' meg! Most már látom, hogy miért nem érinti őket, ha felmegy a kenyér ára! :)
Törölt felhasználó 2006. 09. 28. 10:49
Előzmény: #66  matgab
link

Mszp kampányfőnök :))) táplálkozik :DDD
matgab 2006. 09. 28. 10:35
Előzmény: #64  csuloktata
Gentle, ha vereséget is szenved a maszop -szadesz koalíció, akkor sem fog megsemmisítő vereséget szenvedni.
Az embereket a média meghatározza...
Törölt felhasználó 2006. 09. 28. 10:35
csuloktata 2006. 09. 28. 09:21
Előzmény: #62  Törölt felhasználó
Miért akartok ti mindig mindenkit elküldeni.
Jó hogy nem vonod meg a szavazati jogunkat.
Törölt felhasználó 2006. 09. 28. 08:36
Előzmény: #62  Törölt felhasználó
Igen, igen! Együtt megyünk, jó lesz? :)
Törölt felhasználó 2006. 09. 27. 23:39
Előzmény: #61  Törölt felhasználó
csótány101a

Ha elmész, véletlenül se feledd itt a párttársaidat és a böszme ideológiádat...

Pápá...
Törölt felhasználó 2006. 09. 27. 22:46
Előzmény: #59  Törölt felhasználó
Ebben az országban, mindenki így beszél pajti.
Egy művész film attól művészi hogy sokszor hangzik el ez a szó, miközben nem szól semmiről pajti.
Most van egy olyan Me aki úgy beszél mint Te, meg Én.
(ez még akár szimpi is lehet a tömegnek, Bush is ezzel verte Al Gore-t)

Topik gazda

bogar101a
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek