"Gyurcsány Ferenc szólt arról is, hogy vannak olyan foglalkoztatási formák (újságírók, színészek, sportolók foglalkoztatása), amelyek nem illeszthetők könnyen a Munka törvénykönyvébe, ezért ezen a területen az egyszerűsített közteherviselési hozzájárulás rendszerét kellene bevezetni, az egyszerűsített vállalkozói adó sikerén felbuzdulva. Egyszerű eljárást szeretnének kialakítani, hogy ne kelljen titkolni a munkavégzést. Mint mondta, ez azt jelenti, hogy kevesebb jog, de kevesebb kötelezettség is járna ezen szerződések megkötésekor."
Na én már csak azt nem értem, miért kell ezeket is támogatni. Tán éheznek szegények? Miért nem lehet rajtuk bevasalni a dolgokat.
Mindig felháborít, hogy az EVÁ-zókat támogatják az általam befizetett adókból, ráadásul rájuk nem vonatkozik, hogy jövedelemarányosan fizessk a járulékokat, erre jön egy újabb réteg, akik különállók, akikre nem vonatkoznak a törvények. Miért? Vagy velük akarják megnyeretni a szocik a következő választásokat?
Na én már csak azt nem értem, miért kell ezeket is támogatni. Tán éheznek szegények? Miért nem lehet rajtuk bevasalni a dolgokat.
Mindig felháborít, hogy az EVÁ-zókat támogatják az általam befizetett adókból, ráadásul rájuk nem vonatkozik, hogy jövedelemarányosan fizessk a járulékokat, erre jön egy újabb réteg, akik különállók, akikre nem vonatkoznak a törvények. Miért? Vagy velük akarják megnyeretni a szocik a következő választásokat?
Gyurcsány: belefogunk a terápiába - 13:00-kor részletek
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=53656