Én a magam részéről minden befektetőnek azt kívánom, hogy találja meg magának azokat a részvényeket amiknek érzi a rezdüléseit, átlátja a tevékenységét és jól beazonosítható trendben mozognak. Amennyire lehetőségeim engedték mindenkinek próbáltam felhívni a figyelmét az elmúlt egy évben arra, hogy ez a cég prosperál és alulárazott.
Ne félj, ha saját tőke alá megy lesz bőven bennfentes vétel. Inkább ne legyen osztalék, mert nyesz-en fizetni kell szja-t utána, szépen forgassák vissza, mint minden rendes befektetési alapnál és eladáskor részesülj a megtermelt jövedelemből.
Szerintem most nagyobb Zsiday részedése a cégben, mint induláskor, emlékeim szerint élt Zsiday a tőkeemelésnél a 10%-os jegyzési lehetőséggel és kötvényi is jegyzet anno bőven és közben is vett
(volt, hogy előlem kapta ki az eladói oldalt :) ) amit átváltott részvényé és nem is sokat adott el belőle.
Kv részére nincs rálátásom.
Hiszek neked.
Most indul nekik vmi ingatlanos buli.
Ha lenne osztiesély belevennék.
Túl nagy közkéz sztem nem jó.(70% fölött)
Bennfentes eladás helyett bennfentes vétel:-)
Plotinusból a kötvények átváltásával szerzet részvényeket adják szerintem főleg a bennfentesek. A cég meg azért add el saját részvényt, mert nem minden kötvényt váltottak át, ezért már nincs rájuk szükség és ha saját tőke felett adják el akkor lényegében profitot termelnek a cégnek (saját tőke értékén kerültek be a saját részvények). Nem baj, ha nő a közkéz véleményem szerint, mert nő a likviditás, meg nem szakadunk nagyon el a saját tőkétől és lehet reális áron bővíteni.
Plotinus biztos kezekben látok benne felértékelődést; az otp pedig inkább hosszú távra és az osztalék miatt is; Mol -ban is gondolkozom de nagyon szenvedős;
GSPARK
MA hozza nyílvánosságra Q3 számokat.
Lehet hogy érdemes itt 800-on belevenni mert holnap 850-en nyit.
Vélemény?