már biztos vagyok benne, hogy szét lesz osztva az is NER en belül, ár ismererlen lesz ott is, mi meg majd várjuk, hogy valami nagyon nagyot vesznek majd, aztán idővel kiderül, hogy minden kp-t elvittek a működési költségek, meg a hitelek
ahogy már arra sem emlékszik senki, hogy full appot átadtuk ingyen vejkónak, ezt is elfelejti a nép jövőhétre, nincs sajtóvisszhang, mert nincs sajtó, a hunquest estleges kiszervezése már máshogy lesz
Csak az EG felét adta el és a 20 milliárd egy része volt csak az EG megrendelése, mert valakivel együtt nyerte el ezt a munkát...ettől függetlenül felháborító
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy "hűtlen kezelés", ami már Btk kategória. Talán érdemes lenne a két utolsó eladás/kiszervezés kapcsán ebből a szempontból is megvizsgálni a céget, pertársaság keretében.
Gyuri szerint ez jó hír. Csak nem értem mi a jó ebben opusnak. És persze, hogy nem piaci áron adták el, ez nyilvánvaló. Annál is inkább, mert JG-nek most kötelező vételit kell tennie újra szerintem.
Az is biztos, hogy nem 600-ért adták el a 4iG-t. Valószínűleg a bekerülési érték +5%. Nem gondolom, hogy J1Gellért dupla tripla árat fizetne azért ami már tavaly is az övé volt a konzumon keresztül.
hatalmasba, exkrementumba, abba, abból is a hígabb félébe, állig, a kedves vezetőség meg hullámmedencébe rakta az egészet és most gyűjtötték össze a lóvét a hullámoztató gépészetre
Képzeljétek el azt a sok nerest, akik 400 felett nem kis tételben vásároltatattak be maguknak ebből a tuti befektetésből. Vagy ez is egy kamu volt, mert azok az elejétől tudják, hogy ez csak a lehúzásra megy? Itt nyáron a fű sem fog nőni, max a spekák leöntik a certik kiütéséig, azt majd lehet mondani, hogy emelkedett 30%ot, azt 200 sem lesz. Ezt nagyon beszoptuk. Rosszul döntöttünk volna? Szomorú, hogy a cég aktuális vezetői félretájékoztatták a befektetőket befektetésre ösztönözve, majd hagyták, vagy az ő irányitásukkal rohamosan a rv egyre jobban el értek telepedett.
ha így lenne, abból nekünk, kicsiknek is leesne valamicske szvsz inkább el akarják lopni azt a pénzt valahogy, de a buli ezen részén még gondolkodnak, mert valami igazéán eredetit szeretnének kitalálni
Globalis SzOpus Nyrt.