Hibát találtál?
Javaslatod van a fórummal kapcsolatban?
Nem vagy biztos benne, hogy amit látsz, az bug vagy "fícsör"?
Ide írd le, és meglátjuk, mit tehetünk!
Portfolio Terminal megint halott, indikatív árak, 5-ös könyv nem töltődik. 03.23-án ugyanez volt!
Törölt felhasználó2022. 03. 28. 19:45
Tisztelettel szeretném kérdezni, megoldható-e valahogy, hogy egy adott fórumtársnak a hozzászólásait ne lássam (és esetleg ő sem az enyémeket)? Kvázi -részemről- letiltanám az illetőt. Előre is hálásan köszönöm, ha segít valaki.
Kedves Portfolio! Csináljatok valamit légy szíves a szervereitekkel, mert állandóan összeomlik a 9 órás BÉT nyitás után az oldalatok. Azért ez nagyon gáz az ország legnagyobb gazdasági portáljától!!!
Speciel Placával kapcsolatba nekem is Pusztaputyin jutott eszembe,ő volt aki előszeretettel"követte" az írásaim ,de nem nekem hanem azoknak írt rólam, pejoratívan ,akikkel beszélgettem. Ez kimondottan ,Pusztaputyin szokása volt.Egyébként gondolom a klónokat nem bejelentés alapján hanem IP azonosság alapján szűrik ki.
Betegesen viselkedett. Késeket ábrázoló képeket küldözgetett a fórumtársainak, egyértelműen nem baráti gesztusból. Ez már önmagában is kitiltást érdemel, de ráadásként nagyon hasonlított a stílusa pusztaputyinéhoz.
Kedves Moderátorok! A Placa nick nevù fórumtársamtól pénteken kaptam egy sms-t. Miszerint "kitiltás a teljes fórumból." Indoklás: Klón . Nem tudom ki mószerolta, de biztos hogy nem klón. Személyesen ismerem, csak a politikai topikokba ír már jó néhány éve. . Tudnék jónéhány érvet felsorolni h biztos nem klón, de ezt itt most nem teszem. Ha van lehetőség felülvizsgálni a döntést, hálás lennék. Ha nem, azt is tudomásul veszem. Köszönettel: Sz. Á.
ez a Joe Biden-es cikk nagyon fontos lehet, hogy vagy 50-szer jelenik meg
Törölt felhasználó2021. 12. 03. 21:57
A like/dislike gombokat vagy meg kellene szüntetni, vagy láthatóvá tenni, hogy ki mit nyomott (ahogy a Facebookon is)Nevetséges, hogy arctalanul nyomkodhat egy (véletlenül) üres hsz-re 7 dislike-ot. Ez nem vélemény nyilvánítás, hanem trollkodás. https://forum.portfolio.hu/prev/5224/7940992
Gépház
Javaslatod van a fórummal kapcsolatban?
Nem vagy biztos benne, hogy amit látsz, az bug vagy "fícsör"?
Ide írd le, és meglátjuk, mit tehetünk!