(#500) Re: mikor lesz a névváltozás?
Értékelés: 0
előzmény (#499: penznyelo) | válasz erre | 2007. február 15. - 17:57
Jobb helyeken nem szokás előre beszopni a mámoros terveket.
Illik bediszkontálni néhány év veszteségét, aztán ha látszik valami szikra, akkor izzítani egy kicsit.
Szóval sok lehet még az az 500 is.
watson
Jelzés a moderátornak
(#499) Re: mikor lesz a névváltozás?
Értékelés: 0
előzmény (#493: daninyunyo) | válasz erre | 2007. február 15. - 17:27
Megy oda, ahová való
-> 500
penznyelo
előzmény (#13097: penznyelo) | válasz erre | 2007. június 25. - 21:15
"Véleményem szerint a részvényárfolyam 20,000 forint lesz 2 év múlva. Így most kell rizkikót vállalni a befektetőknek, hogy a jövőben szép hasznot hajthassanak fel."
Szerintem felelősen egy vezérigazgató ilyent nem nyilatkozhat 2700 Ft-os árfolyamnál, ráadásul nulla produktummal a hátuk mögött.
yesterday
Jelzés a moderátornak
(#13097) Re: Már épül a gyár! :))
Értékelés:
0
előzmény (#13096: gog123) | válasz erre | 2007. június 25. - 20:31
Szerintem meg ez az egyik legfontosabb mondat benne (a többi a vágyakról szól + már régóta tudjuk):
"A támogatás megítélésekor egyik feltétel volt, hogy a társaságnak a magyar tőzsdén kell működnie, és a piacon új befektetési lehetőséget kell nyújtania. "
Nem csak, hogy azért hagyták tőzsdén, mert ez valszeg javít az esetleges támogatásoknál (ezt eddig is tudtuk), hanem ez garancia is arra, hogy itt is kell maradnia. Ezzel a közeljövőbeni kivezetés kockázatát máris kihúzhatjuk.
penznyelo
Jelzés a moderátornak
(#13096) Re: Már épül a gyár! :))
Értékelés:
0
előzmény (#13094: izomman20) | válasz erre | 2007. június 25. - 19:58
Az alábbi linket elovasva, szerintem nem lehet kérdés, hogy lejegyzik-e a csomagot:) Komolyan mondom, hogy ilyen felépített sztoribol vétek kimaradni. De ezt a kockázatot mindeneki döntse el., hogy akarja-e... A fontos mondatokat azért kiemelném.
1, " A költségvetés adóbevételei 5 éven belül fedezni fogják azt amit az állam támogatás néven odaad a társaságnak, a további előnyt jelent a hazai gazdaság számára, hogy a hosszú amortizációs periódus miatt nem várható, hogy gyorsan odébbáll a cég. A fentieken felül a támgoatás megítélésének fontos szempont volt a tőzsdei jelentlét is.
2, " Rényi Gábor, a Genesis vezérigazgatója elmondta, hogy a spanyol és a magyar kormánnyal párhuzamosan végezte a tárgyalásokat és annak ellenére, hogy a spanyolok már régóta uniós tagok a magyar támogatási tárgyalások szintén magas színvonalon zajlottak. "
3, "Egyik célunk, hogy a befektetők minél korábbi stádiumban résztvegyenek egy befektetési sztoriban. "Véleményem szerint a részvényárfolyam 20,000 forint lesz 2 év múlva. Így most kell rizkikót vállalni a befektetőknek, hoyg a jövőben szép hasznot hajthassanak fel. A jövőben természetesen további részvénykibocsátások várhatóak a beruházások miatt" mondta el Rényi Gábor, a Genesis vezérigazgatója. "
Na, most bedobáltam ide az idézetek, idézeteit:) De ezek már tények és nem a marketingezés kellékei...
De az én kedvenc mondatom: spanyol és a magyar kormánnyal párhuzamosan... Szóval, ez nem egy Civin Jancsi cég, itt nem lent emelnek alaptőkét, hanem egyre magasabban:) kb.9500Ft lehet a következő...
gog123
Jelzés a moderátornak
(#13095) Re: Már épül a gyár! :))
Értékelés:
0
előzmény (#13094: izomman20) | válasz erre | 2007. június 25. - 19:56
napi csöcs 2829
forgalom 292 e darab
tréd ezerrel ))))
stoky
Jelzés a moderátornak
(#13094) Már épül a gyár! :))
Értékelés:
0
előzmény (#13093: robik) | válasz erre | 2007. június 25. - 19:44
Hajrá genesis! :D
izomman20
Jelzés a moderátornak
(#13093)
Értékelés:
0
válasz erre | 2007. június 25. - 19:37
link
robik
Jelzés a moderátornak
(#13092) iwiwgeni
Értékelés:
0
válasz erre | 2007. június 25. - 18:38
márcsak a poén kedvért bejelöltem:) demost mit kell itt BE-t kritizálni:) ráadásul mint elsödleges cél...ugyanmár ez nemszép:)
biff
Jelzés a moderátornak
(#13091) Re: Mercurius
Értékelés:
0
előzmény (#13089: sztahanov) | válasz erre | 2007. június 25. - 18:36
klubba belépni ajánlom, amig szépen mondom.
sztahanov
Jelzés a moderátornak
(#13090) Re: Mercurius
Értékelés:
0
előzmény (#13088: Mercurius) | válasz erre | 2007. június 25. - 18:34
Sziasztok!
Én is regelnék iWiW-en de vmi meghívó kellene. Ha van vkinek egy feles db akkor hívjon + légyszi vagy nem tom hogy megy ez :)
Mit szólsz a Pszáf milyen gyorsan tud feljelentést tenni a 'rémhír terjesztés' ügyében, Genesisnél meg eltűri hogy már több mint egy éve piacbefolyásoljanak, meg bennfentes kereskedjenek?
Azért az se semmi hogy ma már hihető az a rémhír hogy betéteket vonnak el.
honnan tudod hogy nem szórta előtte és a mostanit már a GIF-től kapott pakkból töltötte vissza?
Egyébként szerinted miért nem teszik közzé bejelentési kötelezettségnél a tranzakciós árakat? Elméletileg a törvény szerint ha pl. ajánlatot tenne valaki akkor ugye ez is szempont amit ismernie kéne a népnek, különben akik ismerik bennfentesen kereskednek, hiszen olyan lehetőséget tudnak mérlegelni amit mások nem.
Egy biztos, hogy 03.03 előtt valamennyi új papír az offshore 5-öknél volt, a régi 9.336.493 darabból meg 2.911.152 darab a Fundnál volt.
Szóval a közkéz 03.03-án nem volt több 6.425.341-nél.
Ehhez képest 05.31-én már 7.093.456 db régi és 5.878.679 db új részvény van ismeretlen kézben (ebből 2 millió szavazó), azaz összesen a korábbi duplája 12.972.135 db is lehet akár a közkéz.
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...