Nem értem: azt írják hogy a két leányt eladják és ebből lesz pénz a spanyol gyárra. A spanyol leány nem egyben a projectet/gyárat is szimbolizálja? Akkor most kié lesz a project/gyár? A részvénycsomagból hogy csinálnak tőkeinjekciót? Nem fogják tudni pénzzé tenni...
Vajon mit tudhat , vagy mire számíthat , aki árfolyamesésre spekulál ? Szerintem az , hogy az elnöki széket és az igazgatósági helyeket átadták azt jelenti ,hogy a megállapodás - még ha aláírva nincs is - létrejött. A részletek még nem ismertek , de elképzelni is nehezen tudok egy olyan egyezséget , amely a mostani árfolyam eséséhez vezetne. Lehet , hogy rosszul fognak járni a shortosok ? Üdv :
ezer köszönet, hogy mégis részletezted.... :P Remélem azért sokáig keresgélted ezt a három szót.... igyekeztem jól elrejteni... Csak, hogy tanulj belőle!! :P :P
Ezt azért kifelejtetted: "Viccse, ahgoy bagloy mondaj verébenk...... "
Tudod, az a külonbség, hogy én azt fikázom, aki fikáz másokat, Te meg úgy érzed, szóvá kell tenni, ha valaki elír egy szót.
Ahogy moiser írta: DEDÓ
(Bár sejtem, hogy nem Rád értette. Pedig..... )
Exmnbs, nem csodalkozok rajta )).
Inkabb csak azon, hogy ilyen sok ido kellett hozza....
Annyi ostobasagot olvasni a forumokban (nem csak itt es nem csak most..), igen nagy onfegyelem kellhet sokszor, h ne regisztraljon és ne irjon be meg egy felelos, vezeto tisztsegviselo is.
Kifejezetten orultem, h Vitvera Ur idejott nehany szora es megprobalt tiszta vizet onteni a poharba.
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...