a kisbefektető kisemmiző kivezetésektől a szembe hazugságig minden összejött már itt, sokkal komolyabb MŰKÖDŐ, LÉTEZŐ cégektől..
(ugye brau, zala, grabo..stb...de én konkrétan emlékszem amikor a graphisoft elnöke hivatalosan közölte a béten hogy senki nem akarja őket kivásárolni....hehe.néhány héttel a kivásárlás előtt)
szóval...ehhez képest a genesis tulképp nem is nagy csalás, mert azt mindenki tudja hogy ez üres, nem létező, nem működő, semmit sem termelő kamucég.
mondjuk nem tudom hogy a tőzsdén mennyire megengedett a népet hülyíteni....pl. ha egy más gazdasági szervezet (kereskedelmi lánc, tv csatorna, vállalkozás, hitelcég..stb) ilyen szintű kamuzással berántja az embereket valamibe (legyen az bármi, akció, hitel..stb) és bebukják a pénzüket akkor a pszáf feljelentés nélkül is rájukvág néhány száz milla bírságot....sok példa van erre.
napersze a tőzsdén minden megengedett a közfelfogás szerint, lehet ugye hazudozni, kamuzni, félrebeszélni, lopni, csalni....mert persze a befektető személyes döntése minden???? és ez a tőzsde ami ugye szerencsejáték...
legalábbis itt mutyisztánban, mert jobb helyeken már kipakolták volna őket....
Van egy rossz hírem: te tényleg skizofrén vagy. Remélem tudod mit jelent és felismered magadon a jeleit. Hallgass a többségre és menj orvoshoz mielőtt kinyírod magad.
félsz mi?
te is benne vagy nyakig!
te dezinformáltad itt a jónépet a cég szócsöveként.
5 évfegyház minimum, de örülj hogy jó lesz a társaság (ha szerencséd van akkor fehérgallérosokhoz zárnak nem az anyagyilkosokhoz)....hunvald, zuschlag, tasnádi..és a többi hasonló, na ezektől nem kell féltened a hátsódat, sőt talán még szép napjaid is lehetnek.
JA, és akkor hol fogsz hisztériázni és műsorozni, és melyik topikban?
bár szerintem már pl. a BSA véget vethetne ennek a nagy feltünésiviszketegségshow-nak.
sávszélesség kivizsgálás, számítógépfelszámolás, klaviatúra kaloda, egér elkobzás....
és vége a spemelésnek.
feljelentést meg személyes érintettség okán szoktak tenni.mondjuk ha elbuktam volna a pénzem nagy részét.
de én itt nem erről beszéltem, hanem arról hogy egyes szervezeteknek egyéni feljelentés nélkül is ki kellene vizsgálni az ilyen mutyi lenyúlós sztorikat.
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...