Én legalább nem írtam le 5 hibát egy hét szavas mondatban. (Foltira értem)
Te azon a szinten vagy ahol én, úgy tűnik a legutóbbiakból. De most nem részletezem miért. Úgyhogy ne erölködj.
3/4 ... vagyis négy mandatból sikerült 3-at helyesen leírni. Mármint ami a szavakat illeti. A negyedikbe sajnos becsúszott egy értelmetlen szó. Mi az a "Kitött"??? :P
És persze az első mondat is értelemetlen úgy, ahogy leírtad.... Nem lehetséges, hogy az elejéről lefelejtetted a "ha" szócskát? :P
Szóval ne ítélj, hogy ne ítéltess!!! Vagyis, ha nem tudsz fogalmazni, vagy helyesen írni, akkor ezt ne ródd fel másnak se. Ezt csak oklulásként írtam!! :P
EX:
Az önostorozásra vagy elmenekülésre, cserbenhagyásra adott alternatív válasz a nyomorult állapotunk szeretése. Társadalmunkban ez a másfajta reakció nagyon kevés támaszra számíthat, mivel az önmagukkal és velünk szembeni reakciókat illetően a szabványos viselkedési mintáink többé-kevésbé a két legkevésbé építő módszert választották.
EX:
Az önostorozásra vagy elmenekülésre, cserbenhagyásra adott alternatív válasz a nyomorult állapotunk szeretése. Társadalmunkban ez a másfajta reakció nagyon kevés támaszra számíthat, mivel az önmagukkal és velünk szembeni reakciókat illetően a szabványos viselkedési mintáink többé-kevésbé a két legkevésbé építő módszert választották.
:-))) Hát igen. Megértem. Egésznap topikolni, elveszi a nap nagyrészét. De mondjuk az alvás és az evés rovására még mindig lehetne néha összejönnötök. Esetleg egy tv közvetítés még érdekes lehet, mint pl. a Joshi Barat különkiadása. Még pénzt is hozhatna...
lehet, hogy nincs vége, s lehet, hogy már rég vége van. Ez is egy vélemény, meg az is. Végülis -úgy vélem- Te sem a sztoriért aggódsz, hanem az árfolyamban vagy érdekelt.
Az meg ott van, ahol van. S ez ex-et igazolja.
Orvosi eset?? S az vajon mi, ha valaki képes "ilyen aktivitassal hadjaratot vivni akar az elso napsuteses tavaszi napon" valaki ellen.... (a bojkottot már nem is említem :P )
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...