pontosan, több mint egy éve tartoznak....Pedig Q3-ra ígérték
A story kulcsszereplője a Fund volt. Sokáig mint a gazdag rokon szerepelt a storyban aki betol, hozza a befektetőt, majd jó magas áron kiszáll.
A második tőkeemelést horror áron hajtatta végre, így rajta kívül csak pár db rv-t jegyeztek.
(Ezalatt a 25 ft-os Phyla jegyzésbe pl beszálltak a kisbefektetők nem jutott a garantálónak)
Újabb tőkeemelést nem bír finanszírozni, nem bír befektetőt szerezni, és az árfolyamot ő üti le eladásaival, még a tartozását sem egyenlíti ki. Márpedig a cégnek árbevétele nincs viszont vannak kötelezettségei és tetemes költségei. Ezeket te miből fedeznéd?
Nem tudom miért fixálsz ennyire a Fundra :)
Nem feltétlen lesz kénytelen semmire, pláne nem arra, hogy annyin adja el, amit 300 dbbal beállithat vmi magyar kisbüfi :D
De biztos jó érzés arról álmodozni, hogy kibabrálhatsz a szemetekkel, akiket a világ kb. minden bajáért hajlamos vagy felelőssé tenni, ki tudja milyen okból............ :D
A te gondolkodásmódod szerint mindenképp, egyébként az a névérték (pszichés tényező) és valszleg senkinek nem érdeke, hogy alá menjen...
Ettől még megteheti, a támaszok és ellenállások nem sokat érnek illikvid eszközöknél...
(márpedig ez jelenleg igencsak az...tegnap alőtt reggel ha eladtam volna 301 dbot alsó limitre küldhettem volna pl. )
Úgyhogy nyugodtan lehet alá is károgni :))
Jó munkát.
Te bolond vagy bakker...
Ki beszélt a MOSTról?
Egy évvel ezelőtti dolgokról beszélünk.
Tereled a témát.... arról volt szó, hogy a Fund mennyit bukott és min... én azt mondtam a 2800asokat már az elején eladta és több büfinél vannnak ill. voltak, mert nyilván vannak akik kiszórták, visszavették spekuláltak vele etc...
És hogy éppen ezért a 2,4 eurós bulk eladáson se bukott, mivel az 500 fölött van.
Ennyi.
trécselni meg nincs kedvem, úgyhogy légyszi ne ugrálj témában és időben csak a bosszantásomra :)
Kösz.
Ezt senki nem mondta, csak azt, hogy ha el is adták, és buktak rajta, az nem a Fund volt :)
És tekintettel arra, hogy nem is lehet róla, mint 1 db pakkról beszélni, csupán arról van szó, hogy több százezer db-os tételekkel is spekulálhatnak egyesek, és ráadásul nem is kell feltétlen a tőzsdén tegyék...
So what?
Teljesen normális dolog, pláne, hogy a magyar piacon is vannak 30-50k-s pakkokkal rendelkező kisbüfik....
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...