" Pénz nélkül itt semmi sem lesz karlo, jobb ha tudja, aki beszállna. "
Akkor jó, mert már csak a pénz kell, aztán mehet is minden, végre valami jó hír ...
Ilyeneket azért ne írjál, mert annál itt komolyabb emberek vannak, minthogy azt hinnénk, pénz nélkül fogják felépíteni a gyárakat! :)
Tehát te nem hiszed, hogy lesz pénz, mások meg úgy gondolják, hogy lesz pénz, ilyen egyszerű.
Ezt ma nem jelentheted ki, hogy "holnap" nem lesz pénz.
Én csak arra akartam ezzel utalni, hogy a tőzsde ilyen, mondasz valamit ma, holnap már egész más lehet a valóság.
Attól, hogy te ma ezt mondod, lehet, hogy holnap már egész más lesz minden.
Megdőlt már egy-két negatív elképzelése egyeseknek a Genesissel kapcsolatban.
Egyébként meg ment a lebeszélés 1000 körül is, elég durván, aztán 1500 körül is, nem különben, aztán feljebb ugyanígy.
Meghagyhatnád már mindenkinek, hogy eldöntse, bízik-e a projekt megvalósulásában vagy sem.
Négy smájli 5 felkiáltójel/kérdőjel egyebek = túl sok emoticon (érzelmet kifejező jelecske)
Mindössze a túlzott érzelem nyilvánitásaidból kiindulva tettem egy megjegyzést...
Tekintve hogy tőzsdéről volna szó...
Ja, és a stiluson se változtat sokat,ugyanis attól,hogy nevető jelet teszel vmi mögé, még nem lesz kedvesebb vagy viccesebb kultúráltabb etc.
(És látod, ennek sincs semmi köze semmihez érdemben, beszélgetni meg nem ide kéne járni, úgyhogy...)
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...