Exet vagy jól fizetik ezért, vagy nagyon nagy az elhívatottsága! 24 órás készenlét, az év minden napján! :D
Örülök, hogy a hülyegyerek eltünt egy időre.
Emberként semmi gondom vele, lehet, hogy egy jófej srác, de amit itt produkált az mindennél bosszantóbb volt.
Na ez a nem semmi, hogy 10 percen belül kapok egy beteges ellencáfolatot, egy beteg nőtől. Ex! Ha jól emléxem annó egyszer írtál nekem, amikor még volt az iwiw-en is Genesis topic. Asszem még meg van a levél. Ki is vagy te?
Hogyne. Ugyebár a gyárépítést támogatnák, már ha lenne mit. Az állam viszont nem hinném hogy a házimedencék fűtését támogatná.
Ez a német példa jó régi és köztudott. A családi házakra installált napelem pedig nem elegendő a fűtés megoldásához, eddig is vehetett, aki akart. Ha lesz dotáció mégis, a kereskedelemben kaphatókra és nem a vágyálmokban létezőkre lesz
akárhogy is történt, szerintem ne hullassunk érte könnyeket, gondoljunk arra hogy ez számára is egy lehetőség! mostantól értelmesebb dolgokra is fordíthatja az idejét
pl. kidolgozhatja és elküldheti a napi jelentésről szóló javaslatát a cég vezetésének, vagy megírhatja végre a feljelentő levelét a PSZÁF-nak, amiért annyit sírt hogy valaki csinálja már meg - és mindezt immáron (állítólagos) részvényesként!
Ez érdekes ... !
Mert amiket itt műveltetek az utóbbi néhány hónapban, azért véleményem szerint naponta is figyelmeztetés járt volna minimum, vagy azonnali kizárás.
Most meg ezért ...?
Ez ahhoz képest semmi.
Talán inkább valaki szólt, hogy amit itt művel, az már egy kicsit túlzás, aztán ráfogták arra ...
Meg lehet, hogy mégiscsak éppen csengettek nála, mert most találták meg ...
"most beszéltem például a Lloyds és a PwC régiós vezetőivel és mindketten arról panaszkodtak, hogy Magyarországon teljesen leálltak a fúziós és vállalatfelvásárlási ügyletek, még csak átvilágításba sem kezd bele senki"
Ez hülyeség. Ilyen cégnél dolgozom, s nem panaszkodhatunk. (Megjegyzés: Ezzel a Genesisre semmit sem akarok mondani, egyszerűen csak az állítás hülyeség.)
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...