A "bennfentes" eladásokról meg annyit, hogy szépen nézzétek meg a cég bejelentéseit ezekről. Persze ez ex-nek nem számít, mert nem személyesen neki referáltak az érintettek. :))
Nem hirdettem elméletet, csak volt egy várakozásom, mint mindeki másnak is. Például még Te kérdeztél engem (aki nem vagyok Rényi, még mielőtt bárki azt hinné). Másrészt később kiderült, hogy valahogy éppen ezidőben folytak az izreliekkel a tárgyalások, ergo ha az sikeres lett volna, akár nekemi is bejött volna a tipp.
gensolarral vigyázzatok, az építési engedélykor itt hirdette az elméletét, miszerint 6 héten belül lesz befektető, tőkeemelés. Aztán persze semmi sem lett, csak bennfentes eladások, usa bevezetés bedöglése
Olvassatok vissza a fórumban egy kicsit, ahelyett hogy ex-et kérdezgetnétek. Megint írkál egy sor csak általa vízionált dolgot, mintha az tény is lenne. Például neki teljesen mindegy, hogy a cég mit tesz közzé hivatalosan, az neki nem számít. Ha szembesíted valamilyen ténnyel, akkor lelép róla és másik utat keres. Csak egyszer rájönnék miért csinálja? Pedig lehet ebben a fórumban pozitív megközelítéssel is eszmét cserélni.
ez történt 2007 decemberében, GEM kapcsán. (Persze álhír volt. Aztán még a kv-ek ára sem érkezett meg azóta sem.)
Az árfolyam még az addigi max-át sem érte el.....
Ezt vártam ...
Akkor tegyük fel, hogy egy cég, legyen a neve mondjuk "Phil Collins" (remélem, ez nem vált ki belőled negatív hullámokat), napelemgyárat szeretne építeni Magyarországon. Sokáig nincs befektető, már a remény hagy el mindenkit. A cég részvényeinek árfolyama 1000 Ft-ra esik.
Mennyi lesz a "Phil Collins" cég részvényeinek árfolyama, mire közlik a befektetőkkel, hogy van befektető, és indul a gyárépítés?
Nem mondtam,hogy sokan, azt írtam, hogy "sokat" ...
Mondj néha biztatót is, ne mindíg csak a rosszat, biztos tudsz valami jót is !
Tegyük fel, hogy ma nincs befektető. Ebből feltétlenül következik, hogy holnap sem lesz ?
Szerinted mennyi lesz az árfolyam, mire eljut hozzád az információ, hogy van befektető, és közlik, hogy kezdődik a gyárépítés ?
Ezt komolyan kérdem, mondj egy tippet !
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...