bokaly leleplezte a GEM hadovádat. És milyen igaza volt, míg egy kv szerződés sem lett belóle, nemhogy pénz, viszont előleg fejében valaki lenyúlta a Cogenco stockot((((
"Merc, válogasd meg a szavaidat, majd egyszer lehet hogy NBM-mel is találkozhatsz"
Ha Te tudnád milyen sokáig válogattam...
NagyBarnaMackóval? Szinte biztos, tavasszal kilátogatok az állatkertbe, de őszintén örülök neki, hogy addig sem kell nélkülöznöm a társaságát itt....
"Merc, nem kizárt hogy fogunk életben is találkozni veled, ott is másik oldalon
fogunk ülni!!!!!!!
És ne feledkezz el a munkásságodról, a RoadShowkról és a blogról, mi is megőrizzük emlékezetünkben, majd mikor felállunk megidézzük"
OK, examwayes, most Te jössz, jó hogy itt vagy.
Nem kizárt? Talán egy road-shown? Talán egy közgyűlésen? Vagy a metrón? MUHAHAHA! Honnan tudod?
A munkásságomról nem fogok elfelejtkezni, már készül neki a bronz szobor. Én a Hősök terén gondoltam felállíttatni, a helyett a sok buta oszlop és szobor helyett...
Boccs, hogy szerveztem road showkat ahol személyesen is lehetett beszélni a cég vezetőivel, ami alapján jól, vagy rosszul meg ill. ki lehetett őket ismerni. Boccs, hogy mindenki kaphatott támpontokat, amik alapján eldönthette, merre és meddig... Boccs, hogy szerkesztettem a blogot, ahol összegyűjtöttem az elmúlt évek híranyagát, és a Genesissel, és más napelemes cégekkel kapcsoaltos híreket, elemzéseket és egyebeket.
Boccs, hogy összeszedtem az információkat, egy olyan független (anyagilag, szakmailag, erkölcsileg) Genesis elemzéshez, amit a BÉT elnöke, és igen rangos zsűri (pénzügyi intézmények vezetői) első díjjal jutalmaztak..
Az ha valaki ennyi info alapján nem tudott jól dönteni, a saját hibája, nem másé.
(Tudom, bokaly szerint fusztrált, kisebbségi komplexusos sikertelen kivagyi ficsúr vagyok. Én viszont nem tudom, bokaly exkollégád mit tett valaha is, a részvényesekért.)
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...