mivel nemrég még ö kezükbe öszpontosult a cég nagy része.. ( 90 % kb vagy több)
csak tudják hogy kinek és hol adták el azt a laza 3 millio db részvényt..
elképzelhetetlen számomra hogy Rényi Gábor ne tudná hogy kik álnak a bankok letétkezelései mögött mivel a cég jelentös 30-40 % át birtokolják.. egy cég tulajdonos tud ilyeneket..(ha egy nagy vagy pár haver az ...) csak legfeljebb nem mondja el..
vagy több kis büfi áll a háttérbe vagy pár nagy vagy mindegyik mögött 1 nagy.. ugye ezek lehetnek.. de lehet több kis büfi .. igy nem érdek felfedni kilétüket..
Azt se értem ( számomra ez csusztatás) hogy hogy lehet tulajdonosként feltüntetni a bankok letétkezeléseit .. ( mikor az lehet hogy sok kis büfi) más cégek lásd rába : ilyeneket nem tüntetnek fel.. szép is volna ha feltütetnék hogy ersténél kb 10 % van rafinál 15 % stb.. tejjes megtévesztés
Hello ex, megneztem, mert engem is EZ erdekelt! :)
0425-ig megfordult a BET-en:
0225-tol: 315 Edb (3.94%) - 1936 Ft-os atlagaron,
0326-tol: 177 Edb (2.22%) / 1783 Ft-os atlagaron.
Pont 1 honapja "zuhant" be az arfolyam 1800 ala...
Es szerintem a "barati kezek" adjak UJ barati kezeknek! - Egyszer majd csak kielegulnek mindketten!
Nem tudom hol van, akár a whirlpoolnál is, vagy a sonynál, first solarnál, bármilyen jövendőbeli befektetőnél, vagy bármi lehet...mittomén...
Mindenesetre nem kisbüfiknél, ez valószínűsíthető.
Előbb-utóbb csak kibújik a szög a zsákból.
ex: pontosan.
Márpedig akkor, vagy egy vállalat, vagy egy külföldi szépen begyűjtögetett az utóbbi időben..
A német és a magyar piacon is véve.
Na erre tényleg kíváncsi lennék ki-micsoda. (Bár az tény hogy jó áron veszi a fene belé)
:)
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...